Γεωργία: Με τον Nikoloz Kajaia και το “Let’s Count The Smiles” στην Junior Eurovision 2021

Γεωργία: Με τον Nikoloz Kajaia και το “Let’s Count The Smiles” στην Junior Eurovision 2021
Ολοκληρώθηκε εχθές η διαδικασία της εθνικής επιλογής καλλιτέχνη της Γεωργίας για την Junior Eurovision 2021 που θα πραγματοποιηθεί 19 Δεκεμβρίου στο Παρίσι όπου μεγάλος νικητής  αναδείχθηκε ο 10χρονος Nikoloz Kajaia.

Η δημόσια τηλεόραση της Γεωργίας πραγματοποίησε συνολικά 10 shows για να επιλέξει τον εκπρόσωπό της. Στον τελικό αναμετρήθηκαν συνολικά 3 νεαροί καλλιτέχνες, η Gega Shonia, η Barbara Makhatadze και φυσικά ο μεγάλος νικητής ο Nikoloz. O νικητής επιλέχθηκε αποκλειστικά μέσω της κριτικής επιτροπής που όρισε η Γεωργιανή τηλεόραση.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την εμφάνιση του Nikoloz από τον εθνικό τελικό:

H συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό

Σήμερα το πρωί αποκαλύφθηκε και το τραγούδι “Let’s Count The Smiles” με το οποίο ο Nikoloz θα εκπροσωπήσει την χώρα του στo Παρίσι. Το τραγούδι περιλαμβάνει στίχους στα   γαλλικά και στα γεωργιανά. Συνθέτης του τραγουδιού είναι ο Giga Kukhiandze, ο οποίος έχει συνθέσει και τις συμμετοχές της Γεωργίας στα έτη 2007, 2017 και 2020.

Ο Nikoloz είναι μόλις το δεύτερο αγόρι που εκπροσωπεί την Γεωργία ως σόλο ερμηνευτής μετά τον Giorgi Rostiashvili το 2019.

Η Γεωργία είναι η “Βασίλισσα” της παιδικής Eurovision καθώς είναι η μοναδική χώρα που έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο 3 φορές το 2008, το 2011 και το 2016, ενώ φιλοξένησε τον διαγωνισμό του 2017 στην πρωτεύουσά της, την Τιφλίδα. Στον διαγωνισμό του 2020 η Γεωργία έφτασε έως την 6η θέση με την Sandra Gadelia και το You Are Not Alone.

Μία σκέψη στο “Γεωργία: Με τον Nikoloz Kajaia και το “Let’s Count The Smiles” στην Junior Eurovision 2021

  1. Ο Giga Kukhianidze έγραψε τις νικητήριες συμμετοχές της χώρας στον παιδικό διαγωνισμό της Junior Eurovision τις χρονιές 2008, 2011 και 2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.