Γεωργία: Αυτοί θα’ναι οι σχολιαστές του κρατικού καναλιού για την Eurovision 2019

Γεωργία: Αυτοί θα’ναι οι σχολιαστές του κρατικού καναλιού για την Eurovision 2019

Το κρατικό κανάλι της Γεωργίας, GPB, αποκάλυψε τους φετινούς σχολιαστές τoυ επικείμενου διαγωνισμού της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ.

Η Elene Kalandadze  και ο Gaga Abashidze θα αποτελούν την τηλεοπτική παρέα του κοινού κατά την μετάδοση των τριών σόου του διαγωνισμού στο Τελ Αβίβ. Ο Gaga Abashidze είναι μέλος των Iriao του ethnic jazz συγκροτήματος, που εκπροσώπησε την χώρα στον διαγωνισμό πέρυσι στην Λισαβόνα. Από την άλλη η Elene ήταν παρουσιάστρια της Junior Eurvision 2017 που είχε λάβει χώρα στην Τυφλίδα. Τα τρία σόου του διαγωνισμού θα μεταδοθούν από το κρατικό κανάλι GPB 1.

H Γεωργία στην Eurovision

H Γεωργία είναι μια από τις νεώτερες χώρες στον διαγωνισμό της Eurovision καθώς έλαβε για πρώτη φορά μέρος σε αυτόν το 2007, έκτοτε συμμετέχει κάθε χρόνο στον διαγωνισμό με εξαίρεση το 2009 όταν ο διαγωνισμός διεξάχθηκε στην Ρωσία με την οποία η Γεωργία βρισκόταν σε διαμάχη. Η καλύτερη θέση που έλαβε η Γεωργία στον διαγωνισμό ήταν η 9η στην οποία έφτασε δύο φορές, το 2010 με την Sopho Nizharadze και το τραγούδι Shine, καθώς και το 2011 με τους Eldrine και το One More Day. To 2018 η πορεία της χώρας κάθε άλλο παρά ικανοποιητική ήταν καθώς κατατάχθηκε 18η και τελευταία στον δεύτερο ημιτελικό με τους  Iriao και το Sheni gulistvis. 

Φέτος η Γεωργία θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού και εκπροσωπείται από τον Oto Nemsadze με το τραγούδι Sul tsin iare 

https://youtu.be/QCOMCqOXmUo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.