Γεωργία: Με το “Lock Me In” οι Circus Mircus στο Τορίνο

Γεωργία: Με το “Lock Me In” οι Circus Mircus στο Τορίνο

Πριν από λίγο, κυκλοφόρησε στο YouTube και συγκεκριμένα στο κανάλι των Circus Mircus, το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσουν την Γεωργία στον φετινό διαγωνισμό, με τίτλο “Lock Me In“. Έχει κυκλοφορήσει μόνο το τραγούδι, χωρίς το βίντεο κλιπ του. To βίντεο κλιπ, αναμένεται να βγει σήμερα. Για να ακούσουμε την φετινή συμμετοχή της χώρας στην Eurovision:

Λίγα Λόγια για τους Circus Mircus

Οι Circus Mircus είναι ένα γεωργιανό ρόκ συγκρότημα, που αυτή τη στιγμή αποτελείται από τρία μέλη. Το συγκρότημα παίζει κυρίως πειραματική μουσική, αναμειγνύοντας πολλά είδη, καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει μια εμπειρία ζωής από κάθε μέλος του συγκροτήματος.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στα τέλη του 2020 στην Τιφλίδα, όταν τρεις τοπικοί που εγκατέλειψαν την ακαδημία του τσίρκου, έγιναν φίλοι και συνέχισαν να διασκεδάζουν τον κόσμο, μέσω των τραγουδιών τους.

Το μουσικό τρίο φημολογείται ότι αποτελείται από:

Bavonc Gevorcyan (Αρμένιος) – ντραμς, φωνητικά

Igor Von Lichtenstein (Βέλγος) – φωνητικά, κιθάρα και πλήκτρα

Damocles Stavriadis (Έλληνας) – μπάσο και φωνητικά

Τα Singles τους:

The Ode to the Bishkek Stone

Semi-Pro

Better Late

Weather Support

Rocha

23:34

Musicien

Μία σκέψη στο “Γεωργία: Με το “Lock Me In” οι Circus Mircus στο Τορίνο

  1. Περίμενα κάτι πιο δυνατό από τους συγκεκριμένους.
    Γενικά η Γεωργία έχει την “τάση” να στέλνει καλλιτέχνες πολλά υποσχόμενος βάσει του βιογραφικού τους (βλέπε Iriao, Tornike), που όμως δε “στέκονται στο ύψος των περιστάσεων” με το τραγούδι που τελικά επιλέγουν.

    Καλή επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.