Γερμανία 2017: Ακούστε τα υποψήφια τραγούδια του τελικού

Γερμανία 2017: Ακούστε τα υποψήφια τραγούδια του τελικού

Μόνο μια μέρα μας χωρίζει από την διεξαγωγή του εθνικού τελικού της Γερμανίας, Unser Song, όπου θα μάθουμε την συμμετοχή της χώρας για τη φετινή Eurovision.

Πριν από λίγο δόθηκαν στη δημοσιότητα τα δύο τραγούδια που θα ερμηνεύσουν αύριο βράδυ οι 5 φιναλίστς (Axel Maximilian Feige, Felicia Lu Kürbiß, Helene Nissen, Isabella “Levina” Lueen, Yosefin Buohler), σε διαφορετικές ενορχηστρώσεις.

1 λεπτό από κάθε υποψήφιο τραγούδι (από τις πρόβες των φιναλίστς) θα μπορέσετε να ακούσετε ΕΔΩ.

Το τελικό αποτέλεσμα θα κρίνει αποκλειστικά και μόνο το κοινό. Παρ’ όλα αυτά ένα expert panel, αποτελούμενο από τους Lena (νικήτρια της Eurovision 2010), Tim Bendzko (τραγουδιστής και συνθέτης) και  Florian Silbereisen (τραγουδιστής και τηλεοπτικός παρουσιαστής), θα σχολιάσει τις ερμηνείες των διαγωνιζόμενων, χωρίς όμως να έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει.

Για πρώτη φορά θα έχουμε και τη συμμετοχή fans από όλο τον κόσμο μέσω της εφαρμογής της Eurovision στα κινητά τηλέφωνα, όπου θα μπορούν να ψηφίζουν τη συμμετοχή που τους αρέσει, δείχνοντας στο κοινό της Γερμανίας την προτίμηση τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.