Γερμανία: Οι guest star του εθνικού τελικού Unser Lied für Israel

Γερμανία: Οι guest star του εθνικού τελικού Unser Lied für Israel

Ενώ ήδη γνωρίζουμε τους 7 καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν την Γερμανική εκπροσώπηση στο Τελ Αβίβ στον εθνικό τελικό Unser Lied für Israel, επιβεβαιώθηκαν από το κρατικό κανάλι και οι guest star του σόου ενώ άρχισε και η πώληση εισιτηρίων.

Πριν μια βδομάδα περίπου ανακοινώθηκαν οι συμμετοχές και ημερομηνία του εθνικού τελικού της Γερμανίας Unser Lied für Israel. Σήμερα το κρατικό κανάλι επιβεβαίωσε ποιοι αστέρες θα τιμήσουν το σόου και άρχισε και η πώληση των εισιτηρίων μέσα από την ιστοσελίδα  tvtickets.de

ΟΙ GUEST STAR

Το κρατικό κανάλι NDR με νέο δελτίο τύπου ανακοίνωσε ότι ο περσινός νικητής του σόου και εκπρόσωπος της χώρας  Michael Schulte με το τραγούδι You let me walk alone (4η θέση) θα είναι παρών στον εθνικό τελικό ως guest star.

Επιπροσθέτως, ως φιλοξενούμενοι του σόου θα ναι και το ροκ συγκρότημα Revolverheld. Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 2002 και είναι ανάμεσα στα πιο δημοφιλή σχήματα στην Γερμανία.

Την τριάδα των καλεσμένων σταρ θα κλείσει ο 72 ετών τραγουδιστής  Udo Lindenberg, το οποίου η πρόσφατη δουλειά με τίτλο  Wir ziehen in den Frieden σκαρφάλωσε στην κορυφή των γερμανικών charts.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ EUROVISION

Η Γερμανία είναι μια από τις Big-5 και κάθε χρόνο προκρίνεται απ’ευθείας στον τελικό. Συμμετέχει κάθε χρόνο στην Eurovision από τον πρώτο διαγωνισμό το 1956 (Με μια εξαίρεση το 1996). Έχει στο ενεργητικό της 2 νίκες, το 1982 με την Nicole και το Ein bisschen frieden και το 2010 με την Lena και το Satelite. To 2018 στην Λισαβόνα έφτασε ως την 4η θέση με τον Michael Schulte και το You’ve let me walk alone.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.