Γερμανία: Ακούστε την τελική εκδοχή της συμμετοχής για την Junior Eurovision

Γερμανία: Ακούστε την τελική εκδοχή της συμμετοχής για την Junior Eurovision

Το μουσικό βίντεο της συμμετοχής της Γερμανίας στην Junior Eurovision Imagine Us, όσο και η τελική εκδοχή της συμμετοχής είναι πλέον διαθέσιμα στο YouTube. Ο Γερμανικός φορέας Kika που είναι και υπεύθυνος για την εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό είχε πει πως θα γίνονταν αλλαγές στην συμμετοχή μιας και η παρουσίαση του εθνικού τελικού δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Η συμμετοχή βιντεοσκοπήθηκε στην πόλη του Koblenz με όλη την ομάδα να κάνει εντατικές πρόβες σε ένα στούντιο. Τόσο το βιντεοκλίπ όσο και η νέα έκδοση περιέχουν στοιχεία από Χριστούγεννα, λογικά λόγω της περιόδου που λαμβάνει χώρα ο διαγωνισμός και έως τώρα έχει αποσπάσει καλύτερα σχόλια από την προηγούμενη έκδοση.

 

Η Pauline είναι 12 χρονών και κατάγεται από την πόλη του Wolken. Τα κύρια ενδιαφέροντά της είναι η ποπ μουσική καθώς επίσης το να παίζει πιάνο και ντραμς στον ελεύθερο της χρόνο. Η επιλογή της ως εκπρόσωπος της Γερμανίας έγινε τον Σεπτέμβρη όπου αναδείχθηκε νικήτρια του Junior ESC – Wer fährt nach Paris? μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας αποκλειστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.