Γαλλία: Με τον Tom Leeb στο Ρότερνταμ!

Γαλλία: Με τον Tom Leeb στο Ρότερνταμ!

Πριν από λίγο η δημοσιά τηλεόραση της Γαλλίας ανακοίνωσε ότι ο Tom Leeb θα εκπροσωπήσει την χώρα του στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020.

https://www.facebook.com/EurovisionFrance/photos/a.1466222980335577/2315533315404535/?type=3&theater

 

Η ανακοίνωση αυτή δεν ήταν έκπληξη, καθώς τα Γαλλικά ΜΜΕ τον παρουσίαζαν ως το μεγάλο φαβορί για να εκπροσωπήσει την Γαλλία. Η Γαλλία επιστρέφει στις απευθείας αναθέσεις μετά από 2 χρονιές όπου διοργάνωσε τον εθνικό τελικό Destination Eurovision.

Ο Tom Leeb είναι ένας πολυπράγμων καλλιτέχνης, καθώς εκτός από τραγουδιστής είναι συνθέτης και ηθοποιός. Ο Tom Leeb είναι γεννημένος στο Παρίσι το 1989, προερχόμενος από καλλιτεχνική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του, ο Michel Leeb είναι γνωστός κωμικός ενώ η αδελφή του Fanny Leeb είναι και αυτή γνωστή τραγουδίστρια.

Ο Tom Leeb, έζησε για 5 χρόνια στην Νέα Υόρκη σπουδάζοντας υποκριτική χορό και τραγούδι. Το 2013 ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός έχοντας παίξει σε αρκετές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και θεατρικά έργα, δίπλα σε μεγάλους Γάλλους ηθοποιούς όπως ο Jean Reno.

Το 2018 ο Tom Leeb ξεκίνησε την πρώτη του απόπειρα ως τραγουδιστής κυκλοφορόντας το  πρώτο του single, Are we too late? ενώ το 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο του album με τίτλο Recollection.

Αναμένουμε το επόμενο διάστημα περισστότερες πληροφορίες σχετικά με το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στην σκηνή της Eurovision 2020. Πιστεύετε πως ο Tom Leeb μπορεί να διεκδικήσει μια καλή θέση ή ακόμη και την πρωτιά για την Γαλλία στo Ρότερνταμ;

 

2 σκέψεις για το “Γαλλία: Με τον Tom Leeb στο Ρότερνταμ!

  1. Δεν είναι και πολύ του γούστου μου όλο αυτό που βλέπω και κυρίως αυτό που ακούω.
    Τουλάχιστον στο D.E. το 18 και το 19 ακούσαμε μερικά πολύ ωραία τραγούδια.
    Ας περιμένουμε όμως να ακούσουμε τη συμμετοχή.

    Καλή επιτυχία.

    Η αγαπημένη μου συμμετοχή όλων των εποχών από τη Γαλλία είναι το: C’est le dernier qui a parlé qui a raison, που είναι και το δεύτερο πιο αγαπημένο μου τραγούδι στη γιουροβίζιον ever.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.