Γαλλία και Ισλανδία νικήτριες των Press Poll της έκτης ημέρας των προβών- Ποια θέση έλαβε η Ελλάδα;

Γαλλία και Ισλανδία νικήτριες των Press Poll της έκτης ημέρας των προβών- Ποια θέση έλαβε η Ελλάδα;

H αποψινή έκτη ημέρα των προβών είχε μια ιδιαιτερότητα σε σχέση με τις προηγούμενες, το γεγονός πως πραγματοποιήθηκαν δύο Press Poll από το escxtra.com, ένα για τις δεύτερες πρόβες των αποψινών χωρών που θα λάβουν μέρος στον ημιτελικό, αλλά και ένα  για τις χώρες που θα λάβουν μέρος απευθείας στον τελικό (Big-5 και Ολλανδία), οι οποίες πραγματοποίησαν απόψε την πρώτη τους τεχνική πρόβα.

Το Press Poll του ημιτελικού

Στο πρώτο αποψινό Press Poll του ημιτελικού νικήτρια αναδείχθηκε για ακόμη μια φορά η Ισλανδία με τους Daði og Gagnamagnið και το τραγούδι “10 years”. Στο συγκεκριμένο Poll υπήρχε και η Ελληνική συμμετοχή, με την Stefania να καταλαμβάνει την 5η θέση στο Poll, θέση που κατά την γνώμη μας δεν ανταποκρίνεται στην δυναμική της αποψινής πρόβας.

Το Press Poll του τελικού

Το δεύτερο αποψινό Press Poll νικήτρια με μικρή διαφορά μόλις δύο βαθμών από την δεύτερη Ιταλία, αναδείχθηκε η εκπρόσωπος της Γαλλίας, Barbara Pravi με την πρόβα του Voila στην οποία ήταν λιτή μεν, συγκλονιστική δε.

2 σκέψεις για το “Γαλλία και Ισλανδία νικήτριες των Press Poll της έκτης ημέρας των προβών- Ποια θέση έλαβε η Ελλάδα;

  1. Εντάξει έχουν δίκιο θα έπρεπε να πάμε με σκισμένο σορτσάκι και με ένα μπλουζάκι που να γράφει ψηφίστε την φτωχή Ελλάδα από τα μνημόνια ψηφίστε την φτωχή Ελλάδα τήν χρεωμένη στην συνείδηση τών Γιουροφανς και τών ευρωπαίων φίλων μας ψηφίστε το θύμα Ελλάδα που μάς Εμπεζεται έως το 2060 όπως θέλετε ευχαριστουμε μα οτι και να γίνει παντα θα είμαστε ποιο μπροστά από όλους εσάς και ξέρετε ότι χωρίς εμάς δεν υπάρχετε ουτε εσείς είμαστε ο πολιτισμός είμαστε η Ιστορία είμαστε το παρελθον το παρόν και το Μέλλον είμαστε ο ήλιος αυτό δεν αντέχετε καλή Γιουροβίζιον και φέτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.