Γαλλία: Ακούστε τα τραγούδια του Eurovision France – C’est vous qui décidez! [Updated]

Γαλλία:  Ακούστε τα τραγούδια του Eurovision France – C’est vous qui décidez! [Updated]

Σήμερα, η France Télévisions αποκάλυψε τους 12 υποψήφιους που θα λάβουν μέρος στον νέο εθνικό τελικό της Γαλλίας για την Eurovision, Eurovision France – C’est vous qui décidez!, οι οποίοι προέκυψαν έπειτα από μια διαδικασία εσωτερικής επιλογής.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να ακούσετε τα υποψήφια τραγούδια:

Κάθε βράδυ, από τις 16 Δεκεμβρίου, το France 2 θα παρουσιάζει έναν υποψήφιοι καλλιτέχνη κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού προγράμματος Eurovision France – les finalist. Σε αυτές τις εκπομπές, οι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καριέρα τους αλλά και το τραγούδι τους.

Ο νικητής του Eurovision France – C’est vous qui décidez! και εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό, θα προκύψει έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού (50%) αλλά και της 10μελούς κριτικής επιτροπής (50%) που θα αποτελείται από επαγγελματίες της μουσικής.

Φέτος, την χώρα θα εκπροσωπούσε ο Tom Leeb με το τραγούδι The Best in Me. Οι συντελεστές του τραγουδιού είναι μια ομάδα Σουηδών συνθετών, οι G:Son, Peter Boström (συνθέτες του “Euphoria”), και ο John Lundvik (Σουηδία 2019 – Too late for love – 5η θέση). Ο καλλιτέχνης επιλέχθηκε εσωτερικά, χωρίς δυστυχώς να ανανεώσει την συνεργασία του με την δημόσια τηλεόραση για το 2021.

Μία σκέψη στο “Γαλλία: Ακούστε τα τραγούδια του Eurovision France – C’est vous qui décidez! [Updated]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.