Βόρεια Μακεδονία: Ακούστε τη συμμετοχή του Vasil για την Eurovision 2021, “Here I Stand”

Βόρεια Μακεδονία: Ακούστε τη συμμετοχή του Vasil για την Eurovision 2021, “Here I Stand”

Λίγες ώρες πριν την επίσημη κυκλοφορία της συμμετοχής του εκπροσώπου της Βόρειας Μακεδονίας Vasil, με τίτλο Here I Stand, το τραγούδι διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Ο καλλιτέχνης, πριν ένα μήνα, μας εξήγησε πως εμπνεύστηκε τη συμμετοχή του για την Eurovision 2021, δηλώνοντας:

“Στη μέση του χάους και του ανεμοστρόβιλου των απογοητεύσεων πέρυσι, έγραψα το «Here I Stand» με μια ανάσα, χωρίς συγκεκριμένο στόχο ή εστίαση.

Νομίζω ότι προέκυψε μέσω μίας από αυτές τις ιδιαίτερες και σπάνιες στιγμές της ζωής όταν είσαι μόνος σου με τον εαυτό σου και σε θέση να αφήσεις τα συναισθήματα να ρέουν στην πιο αγνή τους μορφή χωρίς αυτοκριτική, με ελευθερία και ειλικρίνεια ..

Είναι τιμή μου που θα έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω την Βόρεια Μακεδονία στην Eurovision με ένα τραγούδι εμπνευσμένο από το προσωπικό μου ταξίδι. Λένε ότι κάθε άνθρωπος φέρνει τουλάχιστον ένα τραγούδι μέσα του. Το “Here I Stand” είναι αυτό το τραγούδι για μένα. Ανυπομονώ να σας το παρουσιάσω στη σκηνή της Eurovision!

Το Here I Stand θα κυκλοφορήσει επίσημα σήμερα στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

3 σκέψεις για το “Βόρεια Μακεδονία: Ακούστε τη συμμετοχή του Vasil για την Eurovision 2021, “Here I Stand”

  1. Θυμίζει τραγούδι από θεατρικό μιουζικαλ… λέμε τώρα.
    Υπερβολικά πομπώδες.

    Καλή επιτυχία.

  2. Σαν τραγουδι απο animation της Disney ειναι!!! Κακο δεν ειναι, καλυτερο απο το περσινο! Αν το στησουν και καλα, οπως εκαναν και με το Proud, μπορει να τα παει και καλα! Απο την αλλη, ειναι ολο παλιομοδιτικο και εχει μονο κουπλε, απο ρεφρεν τιποτα! Μοιαζει επιπεδο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.