Βουλγαρια 2017: Ακούστε το Beautiful Mess του Kristian Kostov

Βουλγαρια 2017: Ακούστε το Beautiful Mess του Kristian Kostov

Το πρωί μάθαμε τον καλλιτέχνη της Βουλγαρίας και λίγες ώρες αργότερα ακούμε το τραγούδι της χώρας. Όπως ήδη σας ενημερώσαμε, την χώρα εκπροσωπεί ο 18χρονος Kristian Kostov με το τραγούδι του Beautiful Mess. Το τραγούδι του υπογράφουν περσινοί γνώριμοι οι οποίοι συνέθεσαν το (If Love Was A Crime)Borislav Milanov από τη Βουλγαρία, Sebastian Armann από την Αυστρία και Joacim Bo Persson από τη Σουηδία. Στην ομάδα προστέθηκαν οι Alex Omar και Alexander Blay.

Ο Kristian, αν και μέχρι πριν 2 χρόνια ήταν άγνωστος στην χώρα, είδε το όνειρο του να γίνεται πραγματικότητα, λαμβάνοντας μέρος στο X Factor της Βουλγαρίας. Από την πρώτη στιγμή η φωνή του, μάγεψε τους κριτές και κατάφερε υπό τις οδηγίες της παραγωγού Stanislava Armoutlieva (Διευθύντρια της Virginia Records) να φτάσει μέχρι τον Τελικό, όπου και κατέλαβε την δεύτερη θέση.

Το ταξίδι της Eurovision ήρθε σε μία περίοδο την οποία ο Kristian έχει ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα.

“Επείδη θέλω να αφιερώσω όλη μου την ζωή στη μουσική, αποφάσισα να παρακολουθήσω 2 σχολικές χρονιές σε 1 και να τελειώσω φέτος το Λύκειο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχω ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα με πολύ διάβασμα και πολλές εξετάσεις. Οι σημαντικότερες όμως και πιο απαιτητικές εξετάσεις που έχω μπροστά μου, είναι αυτές της Eurovision. Η σκήνη του διαγωνισμού είναι η μεγαλύτερη σκηνή στην οποία μπορεί ένας Ευρωπαίος καλλιτέχνης μπορεί να εμφανιστέι. Παρακολουθώ εδώ και χρόνια τον διαγωνισμό από την τηλεόραση του σπιτιού μου, και φέτος θα βρίσκομαι πάνω στη σκηνή να παρουσιάσω το τραγούδι μου. Από την μέρα που έμαθα ότι η Βουλγαρική τηλεόραση επέλεξε εμένα για να εκπροσωπήσω την Βουλγαρία στο Κίεβο, συνεχώς βλέπω εικόνες με fans και σημαίες να με περιτριγυρίζουν”. 

Όταν ερωτήθηκε γιατί επέλεξε το Beautiful Mess για τoν διαγωνισμό ο Kristian δήλωσε ότι :

Το Beautiful Mess είναι αυθεντικό, ενδιαφέρον και μεταδίδει το συναίσθημα αλλά και το κύριο νόημα του τραγουδιού. Μου αρέσει το τραγούδι γιατί είναι αυτό που είμαι και εγώ. Τον Νοέμβριο ξεκίνησα να συνεργάζομαι με τον Bobby (συνθέτης Borislav Milanov) με το σκεπτικό να καταθέσουμε ένα τραγούδι για την Eurovision είτε για τον φετινό διαγωνισμό είτε για αυτόν του 2018. Το Beautiful Mess ήταν το τραγούδι το οποίο πραγματικά με ενέπνευσε. Σαν καλλιτέχνης τώρα προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου και πραγματικά αυτό είναι το πρώτο μου τραγούδι το οποίο έχει ένα βαθύτερο νόημα”. 

Η Βουλγαρία θα εμφανιστέι στον δευτερο ημιτελικό στις 11 Μαίου.

Όπως σας έχουμε ήδη πει, είναι ο πρώτος γιουροκαλλιτέχνης που γεννήθηκε από το millenium και μετά (15 Μαρτίου 2000).

Ακούστε παρακάτω το τραγούδι με τίτλο Beautiful Mess :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.