Βουλγαρία: 7 και σήμερα….

Βουλγαρία: 7 και σήμερα….

Η Βουλγαρία θα είναι η τελευταία χώρα που θα ανακοινώσει για φέτος τη συμμετοχή της για την Eurovision. Αν και το όνομα της Poli Genova έγινε γνωστό στα μέσα Φεβρουαρίου, η μυστικοπάθεια γύρω από το τραγούδι της χώρας καλά κρατεί. Σήμερα όμως, ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός BNT της Βουλγαρίας έσπασε τη σιωπή του μέσω μίας ανακοίνωσης στο Twitter.

eeeee

 

Υπομονή λοιπόν μέχρι την επόμενη εβδομάδα, σε 7 μέρες δηλαδή, όπου θα μάθουμε στις 21 Μαρτίου την 43η και τελευταία συμμετοχή για φέτος. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι If Love Is A Crime και έχουν συνεργαστεί στη σύνθεση και την παραγωγή οι Borislav Milanov, Sebastian Armann και Joachim Bo Persson. Το τραγούδι θα είναι κυρίως στην Αγγλική γλώσσα ενώ θα έχει και κομμάτια στην γλώσσα της χώρας.

Η ίδια η Poli έγραψε στο site της για το τραγούδι:

“The song is powerful, engaging and casts the one and only universal message – love is above all other circumstances. Love is something we discover everywhere around us and it is a feeling that is an essential part of us. It brings us energy and faith. And we feel exactly the same way, because we know love is what makes us unstoppable. We want this message to reach everyone in this world.

Αυτή θα είναι η 2η συμμετοχή της Poli Genova στο διαγωνισμό και θέλει σίγουρα να καταφέρει ότι δεν κατάφερε στην προηγούμενη συμμετοχή της, να προκριθεί στο Μεγάλο Τελικό. Μέχρι τότε λοιπόν υπομονή και ας απολαύσουμε τη συμμετοχή της το 2011.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.