Βουλγαρία 2017 : σε αναζήτηση καλλιτεχνών και τραγουδιού η γείτονα χώρα

Βουλγαρία 2017 : σε αναζήτηση καλλιτεχνών και τραγουδιού η γείτονα χώρα

Στο πυρετό των ημερών για την αναζήτηση του κατάλληλου τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Βουλγαρία στο Κίεβο της Ουκρανίας για το 2017 και ύστερα από την επιτυχία της Poli Genova και το σουπερ πετυχημένο “if love was a crime” είναι το βουλγαρικό κρατικό κανάλι BNT.  Εχθές Τετάρτη 21/12/2016 ανακοίνωσε την πρόθεση να επαναλάβουν την επιτυχία της 4ης θέσης και κάλεσε μέσω της επίσημης σελίδας του στο Twitter καλλιτέχνες, παραγωγούς και δισκογραφικές εταιρείες για να προσκομίσουν demo και να αρχίσει η επιλογή του καλλιτέχνη και τραγουδιού, για άλλη μία φορά με κλειστή επιλογή από διεθνής επιτροπή που θα συστήσει για αυτό το σκοπό.

Η έμφαση στους παραγωγούς και στις εταιρείες δείχνει ότι δεν ψάχνει για έναν πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη, αλλά μάλλον έναν καθιερωμένο, που με την εμπειρία αλλά και την ομαδική δουλεία (παραγωγοί, δισκογραφικές εταιρείες κλπ) να φτάσει την Βουλγαρία όχι μόνο στον τελικό αλλά ακόμα υψηλότερα από την φετινή 4η θέση στον πίνακα της τελικής βαθμολογίας. Σε αυτό το “σχέδίο” συμπεριλαμβάνεται και μια “μερική χρηματοδότηση” από όσους αιτηθούν. Αυτό επιβάλλει τη σοβαρότητα των προθέσεων που οι αιτούντες πρέπει να αποδείξουν γιατί το BNT δεν είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει το σχέδιο αποκλειστικά μόνο του και θέλει μια εταιρεία και παραγωγούς πρόθυμους και ικανούς να συμπληρώσουν οποιοδήποτε έλλειμμα.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε τη φετινή συμμετοχή της Βουλγαρίας στη Στοκχόλμη με την Poli Genova που έφθασε στην 4η θέση. Πιστεύετε μπορεί να επαναλάβει στο Κίεβο η γειτονική μας χώρα αυτή της την επιτυχία;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.