Βουλγαρία: Ο Kristian Kostov θα συμμετάσχει στον κινέζικο μουσικό διαγωνισμό “Singer 2019”

Βουλγαρία: Ο Kristian Kostov θα συμμετάσχει στον κινέζικο μουσικό διαγωνισμό “Singer 2019”

Ο Kristian Kostov ανακοίνωσε προσφάτως ότι θα εμφανιστεί στην ασιατική τηλεόραση και συγκεκριμένα θα συμμετάσχει στον άκρως επιτυχημένο και δημοφιλή μουσικό διαγωνισμό της Κίνας Singer 2019.

Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο Kristian δημοσιοποίησε την συμμετοχή του στο εξαιρετικά δημοφιλές μουσικό διαγωνισμό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, αποτελώντας την πρώτη του συμμετοχή σε μουσικό διαγωνισμό μετά την συμμετοχή του στην Eurovision 2017 ως εκπρόσωπος της Βουλγαρίας, οπότε και τερμάτισε στην 2η θέση.

 

 

View this post on Instagram

 

so now you know…✨ #singer2019

A post shared by Kristian Kostov (@kristian_kostov_official) on

ΤΟ “SINGER 2019”

Κατά την διάρκεια του Singer 2019 ο Kristian θα βρεθεί αντιμέτωπος με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής της Ασίας, συμπεριλαμβανομένου του Liu Huan, ο οποίος τραγούδησε στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008 στο Πεκίνο και την θρυλική Ταϊβανέζα τραγουδίστρια  Chyi Yu.

Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν έχει προσελκύσει κατά καιρούς μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής , ανάμεσα στα οποία είναι και η Jessie J με πολλές επιτυχίες στα βρετανικά charts και η οποία κέρδισε τον διαγωνισμό με διασκευές τραγουδιών της  Whitney Houston και του  Prince.

H ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

Και μπορεί να ήταν ο πρώτος διαγωνισμός στον οποίο ο Kristian να συμμετέχει μετά την Eurovision 2017, δεν αποτελεί όμως και την πρώτη εμφάνιση του ταλαντούχου καλλιτέχνη στην κινέζικη τηλεόραση. Το 2017 είχε τραγουδήσει στα πλαίσια του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Κόσμος στην πόλη Sanya της Κίνας. Επίσης στο παρελθόν ο ίδιος έχει συμμετάσχει σε αρκετούς μουσικούς διαγωνισμούς, όπως στο Ρωσικό The Voice Kids το 2014 ενώ ήρθε 2ος στο X Factor Bulgaria το 2016.

Η συμμετοχή του σε ένα Κινέζικο τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό, όπως το Singer 2019, αποτελεί ένα δέλεαρ πάντα για τους καλλιτέχνες εξ Ευρώπης καθώς οι προοπτικές που προσφέρει η αγορά και μουσική σκηνή μιας μεγάλης χώρας όπως της Κίνας είναι μεγάλες.

Ας θυμηθούμε όμως την εξαιρετική ερμηνεία του Kristian του Beautiful Mess,  στο Κίεβο της Ουκρανίας το 2017 η οποία του χάρισε την άκρως τιμητικής 2η θέση στον Διαγωνισμό της Eurovision:

Μία σκέψη στο “Βουλγαρία: Ο Kristian Kostov θα συμμετάσχει στον κινέζικο μουσικό διαγωνισμό “Singer 2019”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.