Βουλγαρία: Με το “Growing Up Is Getting Old” η VICTORIA στο Ρότερνταμ

Βουλγαρία: Με το “Growing Up Is Getting Old” η VICTORIA στο Ρότερνταμ

Σε μια ειδική εκπομπή για την Eurovision η Βουλγαρική τηλεόραση BNT ανακοίνωσε πως η VICTORIA θα εκπροσωπήσει την Βουλγαρία στην Eurovision 2021 με το τραγούδι Growing Up Is Getting Old.

Στην αποψινή εκπομπή ήταν καλεσμένοι αρκετοί διάσημοι Βούλγαροι καλλιτέχνες όπως οι Grafa, Mihaela Fileva, Azis, DARA, Venci Venc, και η Lucy Dyakovska. Τους χαιρετισμούς τους μέσω video έστειλαν και οι φετινοί εκπρόσωποι της Λιθουανίας, της Ισπανίας, της Σερβίας, της Ολλανδίας και της Ισλανδίας.

Επίσης έγινε νωρίτερα γνωστό πως υπεύθυνος για την σκηνική παρουσία της Βουλγαρίας θα είναι ο Αυστριακός σκηνογράφος Marvin Dietmann ο οποίος φέτος έχει αναλάβει τις συμμετοχές της Κύπρου, της Αυστρίας, της Ισπανίας και της Τσεχίας.

Τα υποψήφια τραγούδια ήταν τα εξής

H VICTORIA δήλωσε τα εξής για την συμμετοχή της. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Χαίρομαι που η BNT, η Ligna και η ομάδα μου είναι απολύτως ενωμένες στην επιλογή μας. Τα σχόλιά σας σχετικά με τα τραγούδια μας βοήθησαν πολύ. Η γνώμη εμπειρογνωμόνων μουσικής και τηλεόρασης από όλη την Ευρώπη μας βοήθησε επίσης. Ίσως για μένα, η επιλογή από τα έξι τραγούδια μου ήταν η δυσκολότερη. Κάθε ένα από αυτά είναι πολύ ξεχωριστό για μένα. Αλλά όταν έπρεπε να διαλέξουμε ανάμεσα στα δύο τραγούδια με τη μεγαλύτερη υποστήριξη από τους θεατές και τους ειδικούς – «Imaginary Friend» και «Growing Up Is Getting Old», ήξερα ποιο τραγούδι θα τραγουδούσα με όλη μου την καρδιά και την ψυχή στη σκηνή Ρότερνταμ.”

Το τραγούδι Growing Up Is Getting Old θα είναι μέρος του νέου δίσκου της VICTORIA με τίτλο “a little dramatic”. To τραγούδι είναι σύνθεση της ίδιας της VICTORIA καθώς και των Maya Nalani, Helena Larsson και Oliver Björkvall.

Μία σκέψη στο “Βουλγαρία: Με το “Growing Up Is Getting Old” η VICTORIA στο Ρότερνταμ

  1. Το περσινό της μου είχε αρέσει αρκετά στην αρχή, αλλά δυστυχώς γρήγορα “ξεθώριασε”.
    Αυτό το βρίσκω απλά οκ.
    Καλή επιτυχία στους γείτονες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.