Βουλγαρία: Ακούστε το The Funeral Song της VICTORIA

Βουλγαρία: Ακούστε το The Funeral Song της VICTORIA

Κυκλοφόρησε The Funeral Song, το 5ο από τα 6 υποψήφια τραγούδια της VICTORIA για την Eurovision 2021 το οποίο θα βρίσκεται και στον νέο δίσκο της VICTORIA με τίτλο “Α Little Dramatic”. Tο τραγούδι είναι δημιουργία της ίδιας της VICTORIA μαζί με τους Σουηδούς δημιουργούς Helena Larsson, Christopher Samuels, Nellie Fors, Oliver Björkvall.

H VICTORIA δήλωσε για το τραγούδι της αυτό τα παρακάτω: Τι συμβαίνει όταν χάσουμε τα πάντα; Τι πρέπει να εκτιμούμε περισσότερο όσο είμαστε εδώ στη Γη; Με αυτό το τραγούδι θέλω να πω στους ανθρώπους ότι πρέπει να προσέχουν και να ζήσουν τη στιγμή. Όλοι πρέπει να αγαπάμε και να αγαπάμε και να περιποιούμαστε τον εαυτό μας.

Τα υποψήφια τραγούδια

Θυμίζουμε πως 6 συνολικά είναι τα υποψήφια τραγούδια για την VICTORIA, η λίστα των κομματιών είναι η παρακάτω ενώ περισσότερα για την διαδικασία επιλογής του τραγουδιού της Βουλγαρίας για την Eurovision 2021 μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.