Βασίλης Ρόξενος Το πρόσωπο “έκπληξη” μαζί με τους ARGO

Βασίλης Ρόξενος Το πρόσωπο “έκπληξη” μαζί με τους ARGO

Βασίλης Ρόξενος.
Όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει με τη χαρακτηριστική φράση “να το ζήσουμε κι αυτό Eurovision 2016” ο ταλαντούχος χορευτής-χορογράφος-ηθοποιός-τραγουδιστής θα είναι τελικώς -όπως σας έχουμε ενημερώσει προ ημερών-το έκτο μέλος που θα ανέβει στη σκηνή της φετινής Eurovision στη Στοκχόλμη, μαζί με το συγκρότημα των Argo,για να συμβάλλει με τον τρόπο του ώστε το τραγούδι μας να παρουσιασθεί στο κοινό της Ευρώπης ακόμα πιο “ελκυστικό¨ και οπτικά.
Ο Βασίλης θα αναλάβει τις χορευτικές “φιγούρες” ώστε η παρουσίαση του «Utopia Land» να γίνει εντυπωσιακότερη, μιας που η χορογράφος της Ελληνικής συμμετοχής Μαρία Λυραράκη υπόσχεται τα καλύτερα.
Ο Βασίλης που έχει συνεργασθεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, και αυτό το καιρό εμφανίζεται στο μιούζικαλ “Βίκτωρ Βικτώρια” όπως έχει δηλώσει,αγαπά το θεσμό της Eurovision,και το 2012 τον συναντήσαμε στην επιλογή της χώρας μας στον Ελληνικό τελικό να συνοδεύει την Ελευθερία Ελευθερίου με το “Aphrodisiac” σε χορογραφίες τότε του Νικ Μαριάνο.
Η Ελληνική αποστολή έχει ξεκινήσει τη προετοιμασία της-και μαζί της θα ακολουθήσει και ο Ηλίας Κεσίδης στη Σουηδία,-που έδωσε τη θέση του στο Βασίλη Ρόξενο- καρδιοχτυπώντας απο το Green room όμως,μιας που ο μέγιστος αριθμός “επί σκηνής” -σύμφωνα με τους κανονισμούς της EBU-επιτρέπει να βρεθούν έως έξι άτομα.
Όλη η ομάδα που τελικώς επιλέχθηκε θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατόν,και να “εκμεταλλευθεί” το γεγονός ότι η Ελλάδα αυτή τη χρονιά έχει ίσως το μόνο ethic τραγούδι που θα προσπαθήσει να ξεχωρίσει.
Η Μαρία Λυραράκη που επιμελήθηκε ακόμα τρείς φορές την εμφάνιση της χώρας μας στη Eurovision (2007 Sarbel/2013 Koza Mostra /2015 Maria Elena Kyriakoy) δηλώνει στο INFE “αισιόδοξη και με θετική ενέργεια από όλη την ομάδα μας πάμε να ταξιδέψουμε το Μάιο για την Utopian Land μας”
Να θυμίσουμε πώς σημαντική θεωρούμε πως θα είναι και η συνεισφορά του Kωνσταντίνου Γαρίνη, Light Designer της Ελληνικής Συμμετοχής και για αυτή τη χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.