Δύο μυστήρια για τους ARGO!

Δύο μυστήρια για τους ARGO!

Λίγα 24ωρα μετά την πρώτη παρουσίαση του “Utopian Land”, κι ενώ η Ελληνική αποστολή έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες της για τον Μάιο, ένας εκ των μελών του συγκροτήματος ο Βλαδίμηρος Σοφιανίδης που έχει επιμεληθεί και τους στίχους της φετινής μας συμμετοχής,παντρεύτηκε τη σύντροφο του Ελένη Σταμπουλίδη ενώ αμέσως μετά τη γαμήλια τελετή έγινε και η βάπτιση του μοναχογιού τους Στυλιανού.
Τα δυο μυστήρια πραγματοποιήθηκαν πριν δέκα ημέρες στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στη Νέα Ευκαρπία στη Θεσσαλονίκη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας,ωστόσο ο “ψηλός” των Argo,φρόντισε να το δημοσιοποιήσει μέσω του προφίλ που διαθέτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Κοντά στο νιόπαντρο ζευγάρι βρέθηκαν πολλοί φίλοι και συγγενείς τους όπως και τα μέλη του συγκροτήματος που φέτος θα ταξιδέψουν στη Στοκχόλμη με τα χρώματα της πατρίδας μας.
Μετά τη γαμήλια τελετή ο Βλαδίμηρος και η Λίνα -όπως την αποκαλλεί- διασκέδασαν με περίπου 1.000 καλεσμένους σε νυχτερινό κέντρο λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, σε ένα γαμήλιο γλέντι όπου το τραγούδι και ο χορός είχαν πρώτο λόγο σύμφωνα με τα ποντιακά έθιμα.
Το INFE σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Βλαδίμηρο του ευχήθηκε το “Βίον Ανθόσπαρτον” καθώς και σε όλη την ομάδα μας -για μια ακόμα φορά-τα καλύτερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.