Βαθμολογήστε στο άρθρο το “Empires” και το “Medo De Sentir”

Βαθμολογήστε στο άρθρο το “Empires” και το “Medo De Sentir”

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, οι φετινές συμμετοχές θα παρουσιαστούν κανονικά από την ιστοσελίδα μας ως φόρος τιμής παρόλο που ακυρώθηκε η Eurovision 2020.

Πολωνία | Alicja – Empires

H Πολωνία επέλεξε την συμμετοχή της μεσώ του εθνικού τελικού, Szansa na Sukces – Eurowizja 2020. Συνολικά διαγωνίστηκαν 3 καλλιτέχνες άλλα νικήτρια στέφθηκε η Alicja Szemplińska με το “Empires”.

Η 17χρονη Alicja Szemplińska γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ciechanów, κοντά στη Βαρσοβία. Κέρδισε το The Voice of Poland 2019 και αγαπήθηκε από το κοινό για τη φωνή της και τις μοναδικές ερμηνείες τραγουδιών που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Σε ηλικία 14 ετών, αφού κέρδισε ένα τηλεοπτικό μουσικό πρόγραμμα, η Alicja συναντήθηκε με τον εκπαιδευτή φωνής του Michael Jackson, Seth Riggs, ο οποίος την βοήθησε να αναπτύξει τη φωνή της. Στον ελεύθερο χρόνο της, η Alicja γεμίζει το σημειωματάριό της με στίχους και ποιήματα με τις ελπίδες ότι θα δουν το φως του κόσμου πολύ σύντομα. Συνεργάστηκε με τη Neve από το Ηνωμένο Βασίλειο στο πρώτο της single Almost We, με αποτέλεσμα να αποκτήσει εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο.

Η Alicja βλέπει το Empires ως ένα σημαντικό τραγούδι όσον αφορά το πώς αντιμετωπίζουμε τον πλανήτη Γη και τη ζωή.

Η βαθμολογία της συντακτικής ομάδας:

Γιάννης Κωστίκας: 4

Κώστας Καραχάλιος: 4

Αναστασία Πετράκη: 4

Ανδρέας Κορυπάς: 8

Γιάννης Μαυρίδης: 7

Γιώργος Τσεκούρας: 6

Δημήτρης Μαντζίλας: 7

Μ.Ο.: 5,71

Ψηφίστε στο Poll που ακολουθεί, βαθμολογώντας το τραγούδι από το 1 έως το 10:

Με άριστα το 10 και ελάχιστο το 1, πόσο θα βαθμολογούσατε τη συμμετοχή της Πολωνίας, "Empires";

Πορτογαλία | Elisa – Medo De Sentir

H Πορτογαλία επέλεξε την συμμετοχή της μεσώ του εθνικού τελικού, Festival da Canção 2020. Συνολικά διαγωνίστηκαν 8 καλλιτέχνες άλλα νικήτρια στέφθηκε η Elisa με το “Medo De Sentir”.

Η Maria Elisa Silva γεννήθηκε το 1999 στο νησί της Μαδέρας και άρχισε να τραγουδάει στην ηλικία των 7 ετών. Από μικρή ηλικία, ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για τη μουσική της δεκαετίας του ’60, του ’70 και του ’80. Η Elisa έχει συμμετάσχει σε πολλά τοπικά φεστιβάλ. Σε ηλικία 13 ετών, συμμετείχε σε κάποια μουσικά προγράμματα και άρχισε να παίζει μουσική σε όλο το νησί. Η αγάπη της για τη τζαζ εμφανίστηκε στην ηλικία των 17 χρονών, με αποτέλεσμα να σπουδάσει τζαζ στο Conservatório da Madeira.

Το 2018, μετακόμισε στη Λισαβόνα για να συνεχίσει τις σπουδές της στη Μουσική Ακαδημία της Λισαβόνας στο Great Dane Studios όπου εκεί, άρχισε να συνθέτει τα δικά της τραγούδια. Η Marta Carvalho την επέλεξε να είναι η τραγουδίστρια του τραγουδιού της “Medo de Sentir” στο Festival da Canção 2020. Τον Φεβρουάριο του 2020, η Elisa υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία  Warner Music Portugal και αναμένουμε την κυκλοφορία των πρωτότυπων τραγουδιών της σύντομα.

Η βαθμολογία της συντακτικής ομάδας:

Γιάννης Κωστίκας: 2

Κώστας Καραχάλιος: 8

Αναστασία Πετράκη: 5

Ανδρέας Κορυπάς: 4

Γιάννης Μαυρίδης: 3

Γιώργος Τσεκούρας: 6

Δημήτρης Μαντζίλας: 5

Μ.Ο.: 4,71

Ψηφίστε στο Poll που ακολουθεί, βαθμολογώντας το τραγούδι από το 1 έως το 10:

Με άριστα το 10 και ελάχιστο το 1, πόσο θα βαθμολογούσατε τη συμμετοχή της Πορτογαλίας, "Medo De Sentir";

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.