Βέλγιο: Σε λίγες μέρες η ανακοίνωση του εκπροσώπου για την Eurovision 2022

Βέλγιο: Σε λίγες μέρες η ανακοίνωση του εκπροσώπου για την Eurovision 2022

Το Βέλγιο θα γίνει η πρώτη χώρα που θα αποκαλύψει τον εκπρόσωπό της για την Eurovision 2022, αφού σε 5 μόλις ημέρες θα μάθουμε τον καλλιτέχνη που θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό με τα χρώματα του Βελγίου !

Ο Βελγικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας RTBF επιβεβαίωσε ότι ο καλλιτέχνης που επιλέχθηκε εσωτερικά, θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου μέσω της πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής του σταθμού VivaCité στις 09:40.

Από το 2013, οι εκπρόσωποι που επιλέγει η RTBF για την Eurovision είναι καλλιτέχνες που έχουν λάβει μέρος στο The Voice Belgique, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί και το 2022.

Το 2021, όπου η επιλογή εκπροσώπου έγινε από τον φλαμανδικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα του Βελγίου VRT, την χώρα εκπροσώπησε το δημοφιλές συγκρότημα Hooverphonic με το τραγούδι The Wrong Place, καταλαμβάνοντας την 19η θέση στον τελικό του Ρότερνταμ με 75 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.