Βέλγιο: Ο Hunter Falls και η Ameerah επέλεξαν τις συμμετοχές τους στο Eurosong 2023

Βέλγιο: Ο Hunter Falls και η Ameerah επέλεξαν τις συμμετοχές τους στο Eurosong 2023

Ο Hunter Falls θα τραγουδήσει το “Ooh La La” στον τελικό του Eurosong 2023, ενώ η Ameerah θα τραγουδήσει το “The Carnival” στον τελικό του Σαββάτου.

Απόψε μεταδόθηκε το τρίτο επεισόδιο του Eurosong 2023. Οι επτά καλλιτέχνες έκαναν τις συμμετοχές τους ο ένας μπροστά στον άλλο στο Tournai στο δυτικό Βέλγιο. Αυτό το επεισόδιο επικεντρώθηκε στο 2ο κομμάτι του Hunter Falls και στα 2 υποψήφια κομμάτια της Ameerah. O Hunter Falls τραγούδησε το “Home”, ενώ τα υποψήφια κομμάτια της Ameerah ήταν τα “The Carnival” και το “Armageddon” Αφού παρουσίασαν τις συμμετοχές τους, ο Hunter Falls έπλεξε το “Ooh La La” και η Ameerah το “The Carnival“, ως τα κομμάτια που θα παρουσιάσουν στον τελικό του Eurosong 2023.

Προς το παρόν, οι συμμετοχές του Eurosong 2023 είναι:

Ο ζωντανός τελικός θα πραγματοποιηθεί στο Paleis 12 / Palais 12 στις Βρυξέλλες στις 14 Ιανουαρίου. Ένας συνδυασμός κριτικής επιτροπής ειδικών και ψηφοφορίας κοινού θα επιλέξει τη βελγική συμμετοχή για τη Eurovision 2023.

Το Eurosong 2023 θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά από το 2016 που η βελγική συμμετοχή για τη Eurovision θα επιλεγεί μέσω εθνικού τελικού.

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.