Βέλγιο: Η Loredana επιλέγει το “You Lift Me Up” ως συμμετοχή στο Eurosong 2023

Βέλγιο: Η Loredana επιλέγει το “You Lift Me Up” ως συμμετοχή στο Eurosong 2023

Η Loredana θα τραγουδήσει το “You Lift Me Up” στον τελικό του Eurosong 2023. Απόψε μεταδόθηκε το πρώτο επεισόδιο του Eurosong 2023.

Οι επτά καλλιτέχνες έκαναν τις συμμετοχές τους ο ένας μπροστά στον άλλο στο Tournai στο δυτικό Βέλγιο. Αυτό το επεισόδιο επικεντρώθηκε στη Loredana και τις δύο πιθανές συμμετοχές της “I dream In Colours” και “You Lift Me Up“. Αφού παρουσίασε πλήρως και τις δύο συμμετοχές, η Loredana επέλεξε το “You Lift Me Up” ως το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στον τελικό του Eurosong του 2023. Το “You Lift Me Up” ήταν επίσης επιλογή των άλλων καλλιτεχνών.

Τα επόμενα σόου είναι:

  • 10 Ιανουαρίου – 2ο Επεισόδιο – Chérine & Hunter Falls
  • 11 Ιανουαρίου – 3ο Επεισόδιο – Hunter Falls & Ameerah
  • 12 Ιανουαρίου – 4ο Επεισόδιο – gala dragot & Gustaph
  • 13 Ιανουαρίου – 5ο Επεισόδιο – Gustaph & The Starlings

Ο ζωντανός τελικός θα πραγματοποιηθεί στο Paleis 12 / Palais 12 στις Βρυξέλλες στις 14 Ιανουαρίου. Ένας συνδυασμός κριτικής επιτροπής ειδικών και ψηφοφορίας κοινού θα επιλέξει τη βελγική συμμετοχή για τη Eurovision 2023.

Το Eurosong 2023 θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά από το 2016 που η βελγική συμμετοχή για τη Eurovision θα επιλεγεί μέσω εθνικού τελικού.

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.