Βέλγιο: Η πρώτη τεχνική πρόβα του Eliot

Βέλγιο: Η πρώτη τεχνική πρόβα του Eliot

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα του Βελγίου με τον Eliot στο τραγούδι “Wake Up”,  όπου άνοιξε την αυλαία της δεύτερης μέρας των προβών.

Επί σκηνής υπάρχουν 3 τύμπανα, ένα μεγάλο και δύο μικρότερα. Μια γυναίκα παίζει με τα δύο μικρότερα τύμπανα και ένας άντρας με το μεγαλύτερο, οι δύο ντράμερς όπως και ο Eliot, είναι ντυμένοι με μπλε και κόκκινα ρούχα.

Ο Eliot πραγματοποιεί απλές κινήσεις με τα χέρια του, όπως μια γροθιά στον αέρα στον στίχο “I’m here to fight”. Οι LED οθόνες στην αρχή εκπέμπουν μπλε και κόκκινο φως για να ταιριάζει με τα κοστούμια επι σκηνής, που στην συνέχεια γίνεται λευκό και ασημί. Στο ρεφραίν οι ασημί ρίγες στο φόντο δονούνται στο ρυθμό των drums.

Στο τελικό ρεφραίν οι δύο drummers μετακινούνται προς το κέντρο της σκηνής μαζί με τον Eliot και πραγματοποιούν κινήσεις με τα χέρια τους. Πλέον οι δυο drummers φορούν t-shirts με συνθήματα υπέρ της ειρήνης, ενώ ο Eliot χαμογελάει στην κάμερα.

https://youtu.be/T5o9-9Uo3yQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.