Αφροδίτη Λιάντου: “Με ενδιαφέρει μια συμμετοχή μου στον Διαγωνισμό της Eurovision”

Αφροδίτη Λιάντου: “Με ενδιαφέρει μια συμμετοχή μου στον Διαγωνισμό της Eurovision”

Μπορεί οι φήμες γύρω από ενδεχόμενη συμμετοχή της Τάμτα στην επόμενη Eurovision για Ελλάδα ή Κύπρο καλά να κρατούν, παράλληλα υπάρχουν κι άλλοι καλλιτέχνες που καλοβλέπουν μια ενδεχόμενη συμμετοχή τους στον μουσικό διαγωνισμό.

Μία από αυτούς τους καλλιτέχνες είναι η 19χρονη Αφροδίτη Λιάντου. Μπορεί η ίδια να μην είναι ακόμα ευρέως γνωστή στο κοινό, δεν ισχύει το ίδιο για την μητέρα της που δεν είναι άλλη από την πετυχημένη  ηθοποιό, χορεύτρια Εβελίνα Παπούλια. Η νεαρή καλλιτέχνης με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία της πρώτης της μουσικής δουλειάς, το τραγούδι, Why, έχει δώσει κάποιες συνεντεύξεις στις οποίες μεταξύ άλλων αναφέρεται στην Eurovision και σε ενδεχόμενη συμμετοχή της σ’αυτήν.

Ειδικότερα, η Αφροδίτη σε συνέντευξη της σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Star “Φωλιά των Κού Κου” μεταξύ άλλων σε ερώτηση αν την ενδιαφέρει ο θεσμός της Eurovision,απάντησε δίχως δισταγμό ότι είναι κάτι που θα ήθελε να δοκιμάσει κάτω από προϋποθέσεις αλλά σίγουρα είναι κάτι που την ενδιαφέρει σαν ενδεχόμενο.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΙΑΝΤΟΥ

Η Αφροδίτη είναι κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου και είναι σήμερα 19 χρονών. Έχοντας κληρονομήσει τα καλλιτεχνικά γονίδια των γονιών της τρέφει μεγάλη αγάπη για την μουσική και το τραγούδι. Από τα σχολικά της χρόνια συμμετείχε σε χορωδίες και παρόλο που μικρή ήθελε να σπουδάσει Φυσική, την κέρδισε τελικά η μεγάλη της αγάπη για την μουσική. Αυτός ήταν και ο λόγος που μετακόμισε στο Λονδίνο για να σπουδάσει Performing Αrt. Στις μουσικές σπουδές της αρχικά καταπιάστηκε με το Musical Theatre αλλά τελικά στράφηκε σ’αυτό που την εκφράζει περισσότερο, να γράφει και να ερμηνεύει τραγούδια.

Τα πρώτα δείγματα γραφής του μουσικού της ταλέντου είδαμε πριν δύο χρόνια όταν τραγούδησε στην τηλεοπτική σειρά Μπρούσκo.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο μουσικό κομμάτι με τίτλο Why, τους στίχους και τη μουσική του οποίου έγραψε η ίδια και αναφέρεται όπως είπε σε μια προσωπική της εμπειρία με ένα αγόρι που υπήρξε στη ζωή της. Ακούστε παρακάτω την πρώτη δουλειά της Αφροδίτης στον χώρο της μουσικής:

Πως σας φαίνεται η πρώτη δουλειά της Αφροδίτης και ερμηνευτικά η ίδια; Θα θέλατε να δείτε η χώρα μας να εκπροσωπείται από έναν καλλιτέχνη σαν την Αφροδίτη;

 

12 σκέψεις για το “Αφροδίτη Λιάντου: “Με ενδιαφέρει μια συμμετοχή μου στον Διαγωνισμό της Eurovision”

  1. Why, Αφροδιτούλα μου, why; Με καριέρα ενός τραγουδιού θέλεις να εκπροσωπήσεις ολόκληρη χώρα; Η σκηνή της Γιουροβίζιον είναι πολύ απαιτητική και θέλει εμπειρία, δεν είναι για κάθε πρωτοεμφανιζόμενο.

  2. Θα συμφωνησω με τον dimitri οντος δεν την γνωριζει κανεις απο που και ως που να εκπρωσοπισει την eurovision χωρις πηρα εμπειρια.Ειναι 19 χρονον καλητερα να κανει την καριερα της πρωτα στην ελλαδα να δει που μπορει να φτασει να εξελιχθει μεχρι εκει που μπορει και ΟΤΑΝ γινει γνωστει στο κοσμο και εχει αποκτισει αυτη την εμπειρια που απετει ο δυσκολος αυτος διαγωνισμος τοτε μιλαμε!!Σημασια εχει να υπαρχει ενδιαφερον απο καλλητεχνες εδω στην ελλαδα που εχουν κανει καριερα και που εχουν αγαπηθει στην ελλαδα δηλαδι μεγαλα ονομα στην μουσικη βιομηχανια και οχι μια 19χρονη που δεν την γνωριζει κανεις!Καλητερα να την στελναμε σε καμια junior eurovision οπως παμε.Δεν ειμαι αρνητικος ουτε μου φταει η κοπελα προσθεου απλα ο θεσμος θελει εμπεορους καλητεχνες!

    1. Κόρη της Εβελίνας Παπούλια είναι, εξού και η μεγάλη προβολή που έχει πάρει. Βέβαια έχει και φωνή και παρουσία και το τραγούδι είναι υπέροχο. Γιατί όχι; Οι άλλοι που μας εκπροσώπησαν καλύτεροι ήταν; Είμαι της άποψης να δίνονται ευκαιρίες σε νέα και ταλαντούχα παιδιά

  3. Γιατί όχι;;
    Αν έχει κάποιο ενδιαφέρον τραγούδι και μια όμορφη παρουσίαση, εννοείται ότι θα ήταν καλοδεχούμενη να την δούμε στην σκηνή της Eurovision. Και όχι μόνο για την συγκεκριμένη, αλλά και για οποιονδήποτε καλλιτέχνη, νέο ή καταξιωμένο, η συγκεκριμένη σκηνή είναι ανοιχτή….
    Αλίμονο αν είμαστε αρνητικοί προς έναν τραγουδιστή να μας εκπροσωπήσει, μόνο και μόνο επειδή είναι στο ξεκίνημά του.

  4. θεωρω οτι το θεμα καριερας και εμπειριας εχει ξεπεραστει πλεον στη eurovision. Πανε οι εποχες που οι χωρες εστελναν μεγαλα ονοματα (με εξαιρεση χωρες οπως η ρωσια που ακομα στελνουν μεγαλα ονοματα βλεπε Λαζαρεφ,Γκαγκαρινα). Χαρακτηριστικη περιπτωση το Βελγιο που εστειλε Νοττετ και Μπλανς και βγηκε 4ο και τις δυο φορες (17 ετων οταν πηγαν και οι δυο). Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν χρειαζεται απαραιτητα μεγαλη εμπειρια,αλλα ταλεντο και εναν αγνωστο παραγοντα που θα σε κανει να ξεχωρισεις. Εγω θα προτεινα γενικα μια νεα προσεγγιση απο πλευρας ερτ προς τη eurovision. Θα μπορουσε να δημιουργηθει ενα προτζεκτ καθαρα απο νεους-ταλαντουχους συντελεστες. Για παραδειγμα να κανει καστ με νεους τραγουδιστες, ή νεοι συνθετες-στιχουργοι, νεους σκηνοθετες, νεους ενδυματολογους και να βγει ετσι ενα ωραιο προτζεκτ που αξιοκρατικα (μακαρι να γινοταν) θα κριθουν οι προτασεις ολων. Μπορει μεσα απο αυτο να προκυψει κατι πολυ ωραιο και φρεσκο. Φτανει πια να βλεπουμε Κοντοπουλο, Ballard, Ευαγγελινο. Αξιολογες οι δουλειες τους αλλα ας βγουν μπροστα και νεοι επαγγελματιες που αυτοι στιγμοι μενουν ανεργοι παρα το μεγαλο τους ταλεντο, απλα επειδη δεν διαθετουν τα μεσα του συστηματος…

  5. Η εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου παίζει στο STAR και εσείς γράψατε στον ALPHA. Αν μπορείτε, διορθώστε το. Ευχαριστώ!

  6. Ευχαριστώ πολύ που μετά τα σχόλια που άφησα έγινε η διόρθωση στο κείμενο και η προσθήκη του video clip από το κανάλι της Αφροδίτης. Το εκτιμώ. Αυτό δείχνει ότι σας ενδιαφέρουν οι παρατηρήσεις των αναγνωστών σας όταν αυτές γίνονται καλοπροαίρετα και δεν έχουν ως στόχο να μειώσουν ή/και να θίξουν τη δουλειά σας. Να είστε καλά. Καλή συνέχεια! 🙂

    1. Καλημέρα σας. Λόγω φόρτου κάποιες φορές μπορεί να ξεφύγουν κάποια μικρά λάθη. Φυσικά εκτιμάμε τα σχόλια και τις διορθώσεις όταν γίνονται καλοπροαίρετα. Πολλές φορές παρατάμε οτιδήποτε άλλο κάνουμε για να είμαστε από πάνω και να σας ενημερώσουμε. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση.

      1. Καλημέρα σας! Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά που κάνετε! Σας διαβάζω συνέχεια!

  7. Το μεγάλο όνομα δεν σημαίνει σίγουρη επιτυχία αλλά σημαίνει περισσότερη προβολή του διαγωνισμού στη χώρα προβολής και γενικότερο τζέρτζελο. Αυτό κατά μία έννοια εξαναγκάζει την Ερτ να ασχοληθεί σοβαρά με το προϊόν της. Άλλες απαιτήσεις θα είχε ο Ρουβάς για να πάει, άλλες η κάθε Παπούλια. Από την άλλη, ναι, η πρωτιά είναι θέμα έμπνευσης τραγουδιού, ατμόσφαιρας, παρουσίας και καλού φενγκ σούι τη νύχτα του διαγωνισμού. Βλέπε Σομπράλ, βλέπε Τζαμάλα κτλ, κτλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.