Αυστραλία: Την συμμετοχή της στο Australia Decides 2021 ανακοίνωσε η Dami Im! (Video)

Αυστραλία: Την συμμετοχή της στο Australia Decides 2021 ανακοίνωσε η Dami Im! (Video)

Πριν από μερικές ώρες ολοκληρώθηκε ο εθνικός τελικός της Αυστραλίας οπού νικήτρια αναδείχτηκε η Montaigne με το τραγούδι “Don’t Break Me”. Στο σημερινό τελικό καλεσμένοι του Australia Decides ήταν ο Måns Zelmerlöw και η Dami Im. 

Αφού ερμήνευσαν μαζί το νέο τραγούδι του Mans με τίτλο “Walk With Me”. Η Dami Im ανακοίνωσε μπροστά στους παρουσιαστές Joel Creasey και Myf Warhurst ότι του χρόνου θα δηλώσει συμμετοχή στο Australia Decides 2021. 

Παρ ‘όλα αυτά, δημιούργησε ένα ενθουσιασμό αφού στην τρίτη εκδοχή του Australia Decides η Dami Im έχει ως στόχο να εκπροσωπήσει την Αυστραλία για άλλη μια φορά. Ενώ το SBS δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ότι το Australia Decides θα επιστρέψει για τρίτη φορά το 2021, η Dami σίγουρα επιβεβαίωσε ότι θα υποβάλει συμμετοχή με στόχο να εκπροσωπήσει την Αυστραλία για δεύτερη φορά.

Το 2016, η Dami επιλέχθηκε εσωτερικά και εκπροσώπησε την Αυστραλία με το “Sound of Silence”. Μετά από μια κυρίαρχη νίκη στην ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής, η Dami κατέληξε στην δεύτερη θέση αφού όλοι οι ψήφοι συνδυάστηκαν, χάνοντας την νίκη από την Jamala της Ουκρανίας.

Μία σκέψη στο “Αυστραλία: Την συμμετοχή της στο Australia Decides 2021 ανακοίνωσε η Dami Im! (Video)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.