Αυστραλία: Μέσω του “Eurovision: Australia Decides” θα επιλεγεί η συμμετοχή της χώρας για την Eurovision 2020

Αυστραλία: Μέσω του “Eurovision: Australia Decides” θα επιλεγεί η συμμετοχή της χώρας για την Eurovision 2020

Η δημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας SBS, ανακοίνωσε ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα επιλέξει τον εκπρόσωπό της για την Eurovision μέσω του εθνικού της τελικού Eurovision: Australia Decides.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ξανά στο συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο Gold Coast και θα αποτελείται από δύο βραδιές, το preview show στις 7 Φεβρουαρίου και τον μεγάλο τελικό στις 8 Φεβρουαρίου. Οι ενδιαφερόμενοι συνθέτες μπορούν να στέλνουν τα τραγούδια τους, ενώ ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων για τα δύο σόου.

Παρουσιαστές του εθνικού τελικού θα είναι και πάλι οι Myf Warhurst (παρουσιάστρια του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης) και Joel Creasey (stand-up comedian, ηθοποιός και παρουσιαστής), οι οποίοι είναι και οι σχολιαστές της Eurovision για την Αυστραλία.

Οι υπεύθυνοι του Eurovision: Australia Decides, είναι ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα που έφερε η περσινή νικήτρια του εθνικού τελικού Kate Miller-Heidke, και έτσι φέτος θέλουν να μας παρουσιάσουν κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο.

Η Αυστραλία συμμετέχει στον διαγωνισμό από το 2015. Από το 2016 που έλαβε για πρώτη φορά μέρος στους ημιτελικούς, έχει καταφέρει να βρίσκετε πάντα στον μεγάλο τελικό. Η καλύτερή της θέση ήρθε το 2016 με την Dami Im και το Sound Of Silence (2η) ενώ η χειρότερή της ήταν η περσινή με την Jessica Mauboy και το τραγούδι We Got Love, καταλαμβάνοντας την 20η θέση. Φέτος την χώρα εκπροσώπησε η Kate Miller-Heidke με το τραγούδι Zero Gravity, φτάνοντας μέχρι την 9η θέση στον μεγάλο τελικό.

Μία σκέψη στο “Αυστραλία: Μέσω του “Eurovision: Australia Decides” θα επιλεγεί η συμμετοχή της χώρας για την Eurovision 2020

  1. Η φετινή συμμετοχή της Αυστραλίας ήταν η απόδειξη για το πώς μπορεί ένα μέτριο τραγούδι με επαναλαμβάνομενο στίχο να σωθεί από μια εξαιρετική φωνή και μια εντυπωσιακή σκηνική παρουσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.