Αυστραλία: Δείτε τις ερμηνείες από το Jury show του “Eurovision: Australia Decides”

Αυστραλία: Δείτε τις ερμηνείες από το Jury show του “Eurovision: Australia Decides”

To Jury Preview Show του εθνικού τελικού της Αυστραλίας “Eurovision: Australia Decides” και οι γραμμές για τις ψήφους του κοινού άνοιξαν καθώς ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας δημοσιοποίησε όλες τις ερμηνείες του σόου για την κριτική επιτροπή. Η ψηφοφορία μέσω μηνυμάτων θα παραμείνει ανοικτή μέχρι την έναρξη και κατά την προβολή του τελικού. Ο ανώτατος αριθμός ψήφων είναι 20 για κάθε νούμερο κινητού.

ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΟΥ JURY SHOW

Δείτε παρακάτω τις ερμηνείες των δέκα υποψηφίων κατά το Jury Preview Show και πάρτε μια πρώτη γεύση από τι θα δούμε αύριο στο σόου του “Eurovision: Australia Decides”:

     1. Ella Hooper – “Data Dust”

ella-hooper_ead_0

2. Electric Fields – 2000 and Whatever”

electric-fields_ead_0

3. Mark Vincent – This Is Not The End”

mark-vincent_ead

4. Aydan – “Dust”

aydan_ead

5. Courtney Act – “Fight For Love”

courtney-act_ead

6. Leea Nanos – “Set Me Free”

leea-nanos_ead

7. Sheppard – “On My Way”

sheppard_ead

8. Alfie Arcuri – “To Myself”

alfie-arcuri_ead

9. Kate Miller-Heidke – Zero Gravity”

kate-miller-heidke_ead

10. Tania Doko – “Piece Of Me”

tania-doko_ead

Ο χώρας πρώτος εθνικός τελικός της Αυστραλίας θα περιλαμβάνει 10 υποψήφιους καλλιτέχνες και θα λάβει χώρα αύριο 9 Φεβρουαρίου, στο  Gold Coast Convention and Exhibition Centre. Παρουσιαστές του σόου θα ναι το δίδυμο Myf Warhurst και Joel Creasey, οι οποίοι είναι σχολιαστές της χώρας από την Eurovision 2017. O Αυστραλός εκπρόσωπος θα επιλεχθεί από τις ψήφους του κοινού και μιας επιτροπής με μερίδιο 50% στο τελικό αποτέλεσμα.

Η επιτροπή του “Eurovision: Australia Decides” θα αποτελείται από τους: Paul Clarke (Αρχηγός Αποστολής της Αυστραλίας), Josh Martin (Εκτελεστικός συντάκτης και Ψυχαγωγίας στο SBS), Fifa Riccobono (πρώην CEO της Albert Music, μουσική εκδοτική εταιρία παραγωγής), Milly Petriella (Διευθύντρια Υπηρεσίας Καλλιτεχνών APRA, οργανισμός μουσικών δικαιωμάτων) και ο Christer Björkman (παραγωγός του “Melodifestivalen” και πολλών διαγωνισμών της  Eurovision).

Πέρυσι η χώρα με απευθείας ανάθεση εκπροσωπήθηκε από την Jessica Mauboy η οποία τερμάτισε στην 20η θέση με το τραγούδι  “We Got Love” στην Λισαβόνα. Η καλλιτέχνης που τερμάτισε 2η στην Eurovision 2016, Dami Im, πετυχαίνοντας την καλύτερη θέση της χώρας με το τραγούδι “Sound of Silence”, θα είναι μεταξύ άλλων στα interval acts του πρώτου εθνικού τελικού της χώρας.

Από αυτή την πρώτη εικόνα ποιο είναι το αγαπημένο σας υποψήφιο κομμάτι από τον Αυστραλιανό εθνικό τελικό;

Πηγή: SBS

3 σκέψεις για το “Αυστραλία: Δείτε τις ερμηνείες από το Jury show του “Eurovision: Australia Decides”

  1. Το φαβορί On My Way μάλλον προβληματικό στο live, κυρίως οπτικά. Το άλλο φαβορί Zero Gravity υπερβολικά σκηνοθετημένο. Οι Electric Field ένας οπτικός και ηχητικός αχταρμάς. Φοβάμαι μήπως καταλήξουμε από ατύχημα σε κάποια από τις υπόλοιπες βαρετές και αδιάφορες επιλογές.

  2. Προσωπικά απόλαυσα όλα τα τραγούδια μιας και ήταν πολύ καλά παρουσιασμενα παρολες τις αδυναμίες του καθενός. Πολύ δυνατός εθνικός τελικος και αρκετά δύσκολη επιλογή για τους Αυστραλους. Άψογη η ερμηνεία της Katie αν και παραφορτωμενη σκηνοθετικα. Αυθορμητισμος και πολύ ρυθμός από τους Electric Field σε μια περίεργη ερμηνεία που θέλει δουλειά στις διάφορες εναλλαγές. Ενέργεια και ωραία σκηνοθεσία στους Sheppard αν λίγο αχταρμας τα χρώματα τους. Υπέροχη ερμηνεία της Leea αν και φαίνεται η απειρια της και χάνει η ερμηνεία από το αγουστο ντύσιμο και στήσιμο( προτιμώ κάτι πιο φρέσκο λίγο σκοτεινο και όχι τόσο barbie). Υπερθέαμα στα όρια του υπερβολικου, η Courtney αν και πολύ πιο αυθεντική από τη στούντιο έκδοση. Η Ella πραγματικά αναβαθμίζει με την σκηνική της παρουσία και την χροιά της ένα συμπαθητικό αλλά λίγο παλιακο τραγούδι. Τα τρία παλικάρια για τα τραγούδια τους πραγματικά δίνουν την καλύτερη τους φωνής αλλά σορρυ μηδέν σκηνικη παρουσία. Τέλος στο τραγούδι της Tania βρίσκω το χειρότερο συνδυασμό αδιαφορου ρυθμου με άσχετη χορογραφία. Ειλικρινα πάντως απολαυστικό σόου και μακάρι να γινόταν και στην Ελλάδα τέτοιου επιπέδου επιλογή και σε ποιότητα και σε εύρος ύφους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.