Αυστρία: Tο νέο έτος η ανακοίνωση του εκπροσώπου για το Τελ Αβίβ

Αυστρία: Tο νέο έτος η ανακοίνωση του εκπροσώπου για το Τελ Αβίβ

Σύμφωνα με το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Αυστρίας, ORF, η ανακοίνωση του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα θα λάβει χώρα από τη νέα χρονιά.

Το κρατικό κανάλι της Αυστρίας, ORF, σε δηλώσεις του στο eurovision.de ξεκαθάρισε ότι η αποκάλυψη του Αυστριακού εκπροσώπου στην επόμενη Eurovision θα γίνει με το νέο έτος. Συγκεκριμένα στέλεχος του καναλιού δήλωσε:

Έχουμε προκριθεί δύο φορές στον τελικό μετά από εσωτερική επιλογή και αυτό μας δίνει την αίσθηση ότι πράττουμε καλά σ’αυτή την διαδικασία

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ HYANEN FISCHER

Ο Eberhard Forcher από τον ραδιοφωνικό σταθμό Ö3 έχει αναλάβει την αποστολή να βολιδοσκοπήσει πιθανούς καλλιτέχνες για την επόμενη Eurovision. Είναι αυτός που θα συντάξει μια λίστα με τους δυνητικούς εκπροσώπους της χώρας στον διαγωνισμό. Μέσα σ΄αυτήν την λίστα βρίσκεται ήδη το όνομα της αμφιλεγόμενης καλλιτέχνιδος Hyänen Fischer. Η Hyänen είχε ταράξει τα ήρεμα νερά της φετινής εσωτερικής επιλογής της Αυστρίας όταν αυτοπροτάθηκε για να εκπροσωπήσει την χώρα της στην Eurovision με το τραγούδι Im Rausch der Zeit κι αυτό είχε προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις, καθώς το video clip αποτελεί μία παρωδία της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης στην Αυστρία με πολλά στερεότυπα της χώρας.

Το κρατικό κανάλι είχε επιβεβαιώσει ότι έλαβε την αίτηση της κα Fischer και ότι αυτή θα εκτιμηθεί με τον ίδιο τρόπο και ισότιμα με τις υπόλοιπες προτάσεις. Την προηγούμενη βδομάδα η περίπτωση της απασχόλησε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα του ORF, όπως το ΖΙΒ Magazine  και το Kultur Heute ενώ το τραγούδι της παίχτηκε στο ORF “Christmas Party.”

Από το 2014, όπου η Αυστρία κατέκτησε την πρώτη θέση, δεν έχει βρεθεί εκτός τελικού. Η καλύτερή της θέση, μετά την νίκη της, ήταν η φετινή με τον Cesár Sampson και το Nobody But You, όπου κατόρθωσε να τερματίσει τρίτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.