Αυστρία: Στις 10 Μαρτίου η παρουσίαση του “Amen”

Αυστρία: Στις 10 Μαρτίου η παρουσίαση του “Amen”

Η δημόσια τηλεόραση της Αυστρίας, ÖRF, αποκάλυψε στον διαδικτυακό ιστότοπο ESCBubble, πως η συμμετοχή του Vincent Bueno για την Eurovision 2021 με τίτλο Amen, θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου!

Η ÖRF πρόκειται να οργανώσει μια ειδική συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου στις 11 π.μ. ώρα Ελλάδος, όπου θα παρουσιαστεί το τραγούδι του Vincent Bueno. Μια μέρα αργότερα, στις 10 Μαρτίου, το Amen θα κάνει πρεμιέρα του στο ραδιοφωνικό σταθμό Ö3-Wecker και έπειτα θα κυκλοφορήσει επίσημα.

Δημιουργοί του Amen είναι οι Jonas Thander (συνθέτης του “Bigger Than Us” – Αγγλία 2019 και του “I’ve Been Waiting For This Night” – Λιθουανία 2016) και Pele Loriano, ο οποίος θα συμμετάσχει στα φωνητικά του τραγουδιού.

Ο Vincent Bueno επιλέχθηκε πέρυσι εσωτερικά ώστε να εκπροσωπήσει την Αυστρία στην Eurovision με το τραγούδι Alive. Μετά την ακύρωση της Eurovision 2020 εξαιτίας την πανδημίας του ιού COVID-19, η Αυστριακή τηλεόραση ανανέωσε την συμμετοχή του Vincent για την Eurovision 2021.

https://www.youtube.com/watch?v=cOuiTJlBC50&feature=emb_title

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.