Αυστρία: Στις 5 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το “Alive” του Vincent Bueno

Αυστρία: Στις 5 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το “Alive” του Vincent Bueno

Σήμερα σύμφωνα με το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα ORF, ο εκπρόσωπος της Αυστρίας Vincent Bueno θα κυκλοφορήσει το τραγούδι του “Alive” για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020 στις 5 Μαρτίου. Η πρεμιέρα του τραγουδιού είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθει στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή Ö3-Wecker στο Hitradio Ö3 (περίπου 8:40 ώρα Ελλάδας).

https://www.instagram.com/p/B80zv0TlltL/?utm_source=ig_web_copy_link

Λίγα λόγια για τον Vincent 

Ο Vincent Bueno γεννήθηκε στην Αυστρία στις 10 Δεκεμβρίου 1985, Η καταγωγή του είναι από τις Φιλιππίνες, ενώ κάνει καριέρα και στις δύο χώρες. Στις 12 Ιανουαρίου 2008, κατάφερε να κερδίσει στο αυστριακό τηλεοπτικό μουσικό σόου του ORF, Musical! Die Show. Στις 29 Αυγούστου 2010 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση των Φιλιππίνων ASAP XV και στη συνέχεια, υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Star Records, ώστε να συνεχίσει τη μουσική του πορεία στις Φιλιππίνες. Το 2016, είδαμε τον καλλιτέχνη στον εθνικό τελικό της Αυστρίας για την Eurovision, όπου διαγωνίσθηκε με το τραγούδι All we need is that love, ενώ η τελευταία του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2018 με τίτλο Invincible.

 

 

Ο Vincent, δήλωσε για την συμμετοχή του:

Wow, όταν σκέφτομαι το γεγονός ότι πρόκειται να συμμετάσχω στο διαγωνισμό, με πιάνει ανατριχίλα. Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision είναι σαν το Eurocup για τους μουσικούς και τους τραγουδιστές. Μια τεράστια σκηνή, με όλους τους καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και με τους στιχουργούς και τους παραγωγούς από την Ευρώπη, να συγκεντρώνονται σε ένα μέρος για να γιορτάσουν την δουλειά τους. Είναι εκπληκτικό και φοβερό.

Από τη στιγμή που εγκατέλειψα την γρήγορη επιβεβαίωση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και τις πιέσεις της να είναι κάτι συγκεκριμένο, επανασυνδέθηκα με την ταυτότητά μου. Αυτό με κάνει να νιώθω ζωντανός.
Κάθε ένας από εμάς έχει στο DNA  του ένα ήρωα ή μια ηρωίδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.