Αυστρία: Με τον Vincent Bueno στην Eurovision 2021

Αυστρία: Με τον Vincent Bueno στην Eurovision 2021

Άλλη μια χώρα επιβεβαίωσε σήμερα την συμμετοχή της για την Eurovision 2021, επιλέγοντας μάλιστα με απευθείας ανάθεση τον φετινό της εκπρόσωπο. Η χώρα αυτή είναι η Αυστρία της οποίας η δημόσια τηλεόραση ORF ανακοίνωσε σήμερα την συμμετοχή της στην Eurovision 2021 επιλέγοντας εκ νέου τον Vincent Bueno, το εκπρόσωπο της για Eurovision 2020 που ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του ιού Covid-19.

Ο 34χρονος καλλιτέχνης Φιλιππινέζικης καταγωγής, δήλωσε χαρούμενος με την εμπιστοσύνη που του έδειξε για ακόμη μια χρονιά η Αυστριακή τηλεόραση, ενώ επισήμανε πως στόχος του είναι να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Αυστρία. Η διευθύντρια προγράμματος της ORF Kathrin Zechner εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία της πως ο Vincent Bueno θα εκπροσωπήσει επάξια την Αυστρία στην Eurovision 2021.

O Vincent Bueno, o οποίος είναι αρκετά δημοφιλής και στην Αυστρία όπου γεννήθηκε αλλά και στις Φιλιππίνες από όπου κατάγεται, επιλέχθηκε με απευθείας ανάθεση να εκπροσωπήσει την Αυστρία στην Eurovision 2020 με το τραγούδι Alive, του οποίου ήταν ο ίδιος ένας από τους συνθέτες. Η Αυστρία λοιπόν γίνεται η 11η χώρα που επιλέγει τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπούσε στην Eurovision 2020, πιστεύεται πως έκανε την σωστή επιλογή;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.