Αυστρία: Κυκλοφόρησε η συμμετοχή της χώρας για την Eurovision, “Who the Hell Is Edgar?”

Αυστρία: Κυκλοφόρησε η συμμετοχή της χώρας για την Eurovision, “Who the Hell Is Edgar?”

Πριν λίγα λεπτά, η συμμετοχή των Teya & Salena κυκλοφόρησε μαζί με το βίντεο κλιπ του τραγουδιού στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube.

Πριν από λίγη ώρα οι δύο καλλιτέχνιδες βρέθηκαν καλεσμένες στο “Ö3-Wecker” όπου ακούσαμε για πρώτη φορά ραδιοφωνικά τη συμμετοχή τους “Who the Hell Is Edgar?“!

https://www.youtube.com/watch?v=ZMmLeV47Au4&ab_channel=EurovisionSongContest

Λίγα λόγια για την Teya

Η 22χρονη Teya με Σέρβικες ρίζες, μπορεί να μην είναι ακόμα γνωστή ως τραγουδίστρια, αλλά εδώ και καιρό εργάζεται με επιτυχία ως συνθέτρια. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά songing camps στο Unified Songs. Έχει γίνει γνωστή στους Eurofans μέσω της συμμετοχής της στο Beovizija 2020, όπου τερμάτισε 10η θέση και δεν κατάφερε να εκπροσωπήσει την Σερβία εκείνη την χρονιά. Επίσης, έχει προσπαθήσει στο παρελθόν να εκπροσωπήσει την Ελβετία στην Eurovision. Το νεότερο single της TeyaEX ME είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες και κυκλοφορεί με την Unified Records.

Λίγα λόγια για την Salena

Η 24χρονη Salena προέρχεται από μεγάλη μουσική οικογένεια. Έζησε στο Βερολίνο και την Κολωνία λόγω των εκτεταμένων ηχογραφήσεων και την συμμετοχή της στο The Voice of Germany το 2017.Μετακόμισε στη Βιέννη το 2019. Επιπλέον, συμμετείχε σε αρκετούς προκαταρκτικούς γύρους για την εθνική επιλογή Eurovision. Έχει προσπαθήσει να εκπροσωπήσει την Αυστρία στο παρελθόν.Εκτός από τη συνεργασία της με επαγγελματίες τραγουδοποιούς/παραγωγούς από όλο τον κόσμο, συμμετείχε στο σόου της Αυστρίας “Starmania” 2021. Το ντεμπούτο σινγκλ της έχει τίτλο Pretty Imperfection.

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.