Αρμενία: Δείτε το videoclip του νέου τραγουδιού της Αθηνάς Μανουκιάν, “Dolla”

Αρμενία: Δείτε το videoclip του νέου τραγουδιού της Αθηνάς Μανουκιάν, “Dolla”

H Αθηνά Μανουκιάν κυκλοφόρησε χθες το videoclip του καινούργιου της τραγουδιού με τίτλο Dolla. Το τραγούδι είναι σύνθεση της ίδιας αλλά και του DJ Paco, με τον οποίο δημιούργησαν και την φετινή συμμετοχή της Αρμενίας για την Eurovision που ακυρώθηκε. Το τραγούδι κυκλοφορεί ήδη τους τελευταίους δυο μήνες στο Spotify.

Δείτε το videoclip παρακάτω:

Η πορεία της Αθηνάς Μανουκιάν

H Αθηνά Μανουκιάν είναι γεννημένη το 1994 στην Αθήνα ενώ το 2008 ήταν υποψήφια να  εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Junior Eurovision με το τραγούδι Το φιλί της Αφροδίτης. Όταν ενηλικιώθηκε έγινε αγαπητή από το Ελληνικό κοινό με τα τραγούδια Party like a freak, I surrender, XO, Να λες πως μ’αγαπάς, ενώ συμμετείχε και στο Βρετανικό X-Factor. Αν και φέτος κέρδισε τον εθνικό τελικό της Αρμενίας με το τραγούδι Chains on you, προς το παρόν η δημόσια τηλεόραση της Αρμενίας δεν την έχει επιλέξει για την Eurovision 2021, όπως έπραξαν αρκετές άλλες δημόσιες τηλεοράσεις με τους αντίστοιχους εκπροσώπους τους για την Eurovision 2020. Ως ΙNFE Greece δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στην Αθηνά να είναι επιτυχημένη η νέα της κυκλοφορία και φυσικά να την δούμε στην σκηνή του Rotterdam Ahoy για τον Μάιο του 2021 με τα χρώματα της Αρμενίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.