Αννέτ Αρτάνι για Eurovision 2006: “Δεν ένιωσα να παίρνω υποστήριξη από την Ελλάδα”

Αννέτ Αρτάνι για Eurovision 2006: “Δεν ένιωσα να παίρνω υποστήριξη από την Ελλάδα”

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision 2006, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, Αννέτ Αρτάνι, παραχώρησε συνέντευξη στο oikotimes.co.uk, μιλώντας για την εμπειρία της στον διαγωνισμό, για το American Song Contest, αλλά και για τη ζωή της στη Νέα Υόρκη.

Μιλώντας για την εμπειρία της στη Eurovision, ανέφερε πως ένιωσε να βρίσκεται πολύ κοντά στον τελικό, μιας και εισέπραξε την υποστήριξη και την αγάπη πολλών φαν. Συνέχισε λέγοντας πως η εμπειρία ήταν φοβερή και πως είναι ευγνώμων γι’ αυτή.

Σε ερώτηση που της έγινε για το αν είχε καθόλου υποστήριξη από την αποστολή της Κύπρου, απάντησε πως είχε κάποια υποστήριξη, αλλά δεν ένιωσε υποστήριξη από την Ελλάδα. Όταν πήγαινε σε άλλες χώρες παρατηρούσε ότι έπαιζαν και ήξεραν το τραγούδι της, κάτι που δε συνέβη στην Αθήνα. Αυτό την ενόχλησε διότι δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί γίνεται αυτό, αφού Ελλάδα και Κύπρος είναι ένα.

Επίσης, μίλησε για το πράσινο φόρεμα που φορούσε στις πρόβες του ημιτελικού και δεν το είδαμε ποτέ στο σόου. Η τραγουδίστρια επεσήμανε ότι αυτό το πράσινο φόρεμα ήταν μόνο για τις πρόβες και ότι στον ημιτελικό θα φορούσε μια δημιουργία του Κύπριου σχεδιαστή Παντελή Μήτσου, το οποίο ήταν, όπως είπε, ένα αγγελικό φόρεμα με φτερά. Μιας, όμως, που το τραγούδι ήταν μπαλάντα, οι άνθρωποι γύρω της επέμεναν σε κάτι πιο απλό κι έτσι φόρεσε το κίτρινο με το οποίο την είδαμε να διαγωνίζεται. Ωστόσο, η Αννέτ ένιωσε μετανιωμένη, αφού πιστεύει ότι τελικά έπρεπε να φορέσει το φόρεμα του Παντελή Μήτσου.

Σε ερώτηση για το αν θα κατέθετε συμμέτοχή ως συνθέτρια ή ως τραγουδίστρια στο American Song Contest, που θα κάνει το ντεμπούτο του το 2022, η Αννέτ απάντησε πως φυσικά και θα κατέθετε τραγούδι, αλλά αυτή τη φορά κάτι διαφορετικό από αυτό που την είδαμε στην Eurovision, ένα up-tempo κομμάτι.

Ακολουθεί η συνέντευξη της τραγουδίστριας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.