Ανακοινώθηκαν οι πόλεις των Γερμανικών Auditions.

Ανακοινώθηκαν οι πόλεις των Γερμανικών Auditions.

Ανακοινώθηκαν από το επίσημο site της Γερμανίας για την Eurovision οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τις πρώτες Auditions για το “Unser Song 2017”, δηλαδή τον εθνικό τελικό της Γερμανίας από όπου θα επιλεγεί το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision του 2017. Οι πόλεις αυτές είναι η Κολωνία και το Αμβούργο, στην Κολωνία θα γίνει η πρώτη Audition στις 5 Νοεμβρίου, ενώ στο Αμβούργο θα γίνει η 2η στις 12 Νοεμβρίου.

Ανακοινώθηκαν και οι κανόνες γι’αυτές τις Auditions, οι οποίες θα μαγνητοσκοπηθούν. Οι συμμετέχοντες σε πρώτη φάση θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, solo καλλιτέχνες και όχι μπάντες. Δεν θα επιτραπούν ούτε playback, ούτε μουσικά όργανα πλην της ακουστικής κιθάρας, ενώ ο υποψήφιος καλλιτέχνης θα μπορεί να συνοδεύεται από ένα μόνο άτομο. Οι Auditions αυτές δεν είναι υποχρεωτικές για τους υποψηφίους για τον Γερμανικό τελικό, καθώς μπορούν να καταθέσουν τις συμμετοχές τους ηλεκτρονικά μέχρι τις 18 Νοεμβρίου. Όσοι υποψήφιοι προκριθούν από τις πρώτες line Autitions ή από την online διαδικασία, θα περάσουν ξανά από auditions στις 2 και 3 Δεκεμβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.