Ανακοινώθηκαν οι πρώτες συνεργασίες με Eurostars για τα MAD VMA 2019

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες συνεργασίες με Eurostars για τα MAD VMA 2019

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για την εκπομπή “Φωλιά των ΚουΚου” έγιναν γνωστές οι πρώτες συνεργασίες για την σκηνή των MAD VMA 2019, των μουσικών βραβείων που διοργανώνει κάθε χρόνο το κανάλι MAD με κεντρικό παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά. 

Αρχικά η Ελένη Φουρέϊρα, η οποία το 2018 έφερε στην Κύπρο την δεύτερη θέση με το Fuego, το καλύτερο  αποτέσμα στην ιστορία της στην Eurovision, θα εμφανιστεί στην σκηνή των MAD VMA 2019 σε δύο ντουέτα: Το πρώτο ντουέτο είναι αρκετά ανατρεπτικό θα εμφανιστεί μαζί με τον γνωστό τηλεπαρουσιαστή Νίκο Μουτσινά ενώ στο δεύτερο θα τραγουδίσει με μαζί με το δημοφιλές συγκρότημα Μέλισσες, το οποίο ήταν υποψήφιο στον Ελληνικό  εθνικό τελικό για την Eurovision του 2010 με το τραγούδι Κινέζος.

Έπειτα η Τάμτα, η οποία εκπροσώπησε φέτος την Κύπρο με το τραγούδι Replay κατακτώντας την 13η θέση, θα συνεργαστεί επι σκηνής με έναν από πλέον αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες της Ελληνικής Hip-Hop σκηνής, τον SNIK. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο SNIK συνεργάζεται στα MAD VMA με έναν Eurostar, καθώς το 2017 πραγματοποίησε ένα ντουέτο με τον τότε εκπρόσωπο της Βουλγαρίας Kristian Kostov, διασκευάζοντας την συμμετοχή του Beautiful mess.

Στην συνέχεια, η Καίτη Γαρμπή, η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision 1993 με το τραγούδι Ελλάδα χώρα του φωτός κατακτώντας την 9η θέση, θα εμφανιστεί επί σκηνής με το συγκρότημα Alcatrash.

 

Τέλος ο φετινός εκπρόσωπος της Ελβετίας, Luca Hänni, ο οποίος με το τραγούδι She Got Me έφτασε έως την 4η θέση, το καλύτερο αποτέλεσμα της Ελβετίας στον 21ο αιώνα, θα πραγματοποιήσει ντουέτο μαζί με τον Βαγγέλη Κακουριώτη, έναν από τους πιο αγαπητούς pop καλλιτέχνες από την νεολαία.

 

Τις προσεχείς μέρες θα ανακοινωθούν κι’άλλες συνεργασίες, ενώ είναι ήδη γνωστό πως επί σκηνής θα εμφανιστούν η Έλενα Παπαρίζου και η Ήβη Αδάμου. Τα Mad VMA 2019 θα είναι η 16η έκδοση των βραβείων και θα διεξαχθούν στο ολυμπιακό γήπεδο του Tae Kwo Do. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τις υποψηφιότητες των φετινών βραβείων του MAD σε παλαιότερο άρθρο μας εδώ, καθώς και να ψηφίσετε για τις υποψηφιότητες των αγαπημένων σας καλλιτεχνών στην επίσημη σελίδα των βραβείων εδώ. Ας θυμηθούμε παλαιότερες εκτελέσεις συμμετοχών της Eurovision στα βραβεία του MAD:

https://www.youtube.com/watch?v=uJipG7InN1Q

6 σκέψεις για το “Ανακοινώθηκαν οι πρώτες συνεργασίες με Eurostars για τα MAD VMA 2019

  1. Αν κρίνω από τις συνεργασίες τύπου Demy-Poli Genova/ Tamta- mikolas Josef τα προηγούμενα χρόνια, μάλλον ο Κακουριώτης ετοιμάζεται για eurovision, είτε με Ελλάδα είτε με Κύπρο…( με τι προσόντα δε ξέρω!)
    Πιο πιθανό βρίσκω να συμμετέχει με τη Κύπρο καθώς εύχομαι στην Ελλάδα να παραμείνει η ίδια ομάδα με φέτος που χε αναλάβει τη Eurovision και να κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος με φέτος… Ο leon of Athens η η Irene skylakaki θα ήταν αρκετα ενδιαφέρουσες προτάσεις!

  2. Εγώ άκουσα πάντως ότι έγινε ήδη κρούση στον Χρήστο Μάστορα για την Κύπρο του χρόνου και η παρουσία του στο Τελ Αβίβ τις μέρες του διαγωνισμού με έβαλε σε σκέψεις ότι τελικά μπορεί να ισχύει και να το σκέφτεται.

    1. Έλα ρε παιδιά αμαν με την Κύπρο μας τους πήρε όλους δεν είναι ωραίο, θα μου πεις ότι και εμείς συμμετείχαμε με κύπριους αλλά… τεσπα θεωρώ ότι μια καλή επιλογή θα ήταν η stefania για την Ελλάδα, είναι πολύ καλή φωνή και είναι μεγάλο ταλέντο, αν και είναι μόνο 16 ετών! Εκπροσώπησε την Ολλανδία στην JESC και κατέκτησε την 8η θέση, έχει γεννηθεί στην Ολλανδία και την ενδιαφέρει η ελληνική εκπροσώπηση! Αξίζει να την ψάξουμε!!

      1. Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω περισσότερο. Η στεφάνια έχει αν και σε τόσο μικρή ηλικία τεράστιο ταλέντο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.