Ανακατατάξεις στα στοιχήματα μετά το Eurovision party στο Ισραήλ – Σε ποια θέση βρίσκεται τώρα η Ελλάδα

Ανακατατάξεις στα στοιχήματα μετά το Eurovision party στο Ισραήλ – Σε ποια θέση βρίσκεται τώρα η Ελλάδα

Τα δύο promo events που πραγματοποιήθηκαν τη βδομάδα που μας πέρασε είχαν άμεσο αντίκτυπο στις αποδόσεις στον πίνακα των στοιχημάτων. Οι φωνητικές δυνατότητες κάποιων ερμηνευτών δεν έπεισαν, αντίθετα κάποιοι ήταν καλύτερα από ότι αναμένονταν. Ως εκ τούτου σήμερα παρατηρούμε αρκετές διαφοροποιήσεις στις στοιχηματικές αποδόσεις από τις προηγούμενες ημέρες. Αλλά ας τα δούμε αναλυτικά.

Top5

Μεγάλη κερδισμένη φαίνεται να είναι η Ιταλία η οποία διεύρυνε τη διαφορά της από τις υπόλοιπες χώρες και έτσι συνεχίζει να κάθεται στην πρώτη θέση των στοιχημάτων με πολύ μεγάλη απόσταση από τις υπόλοιπες. Οι αποδόσεις για νίκη του Francesco που εμφανίστηκε μόνο στο πάρτι του Λονδίνου βρίσκονται πλέον χαμηλότερα του 2,50 και φλερτάρουν όπως είπαμε σε προηγούμενο άρθρο μας με το ψυχολογικό όριο του 2,00. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα μήνα πριν από το διαγωνισμό δεν έχουν σημειωθεί ποτέ τόσο χαμηλές αποδόσεις, αφού η Νορβηγία το 2009 με τον Alexander Rybak δεν βρέθηκε κάτω από το 2,50 παρά μόνο όταν ξεκίνησαν οι πρόβες.

Κερδισμένες όμως μπορούν να θεωρηθούν και η Βουλγαρία με την Πορτογαλία για ξεχωριστούς λόγους η κάθε μία. Η μεν Βουλγαρία έπεισε με την εμφάνιση του Kristian Kostov ότι αξίζει τη δεύτερη θέση στον πίνακα των στοιχημάτων και η Πορτογαλία κέρδισε μία θέση, ανεβαίνοντας στην τέταρτη παρότι δεν εμφανίσθηκε σε κανένα από τα event.

Η Σουηδία διατήρησε τις αποδόσεις της και βρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση, ενώ η μεγάλη χαμένη στο Top5 είναι το Βέλγιο, που εξαιτίας δύο πολύ κακών εμφανίσεων της Blanche έπεσε από την τέταρτη στην πέμπτη θέση και κάτι μας λέει ότι αυτό θα έχει και συνέχεια…

6-10

Στις θέσεις 6 έως 10 δεν είχαμε μεγάλες διαφοροποιήσεις. Η Αρμενία που εμφανίσθηκε στο Ισραήλ κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση έριξε λίγο τις αποδόσεις της και βρίσκεται πλέον κοντά στο πέμπτο Βέλγιο. Στην έβδομη θέση σταθερά έχουμε την Αυστραλία που δεν πήγε σε κανένα από τα δύο event, ενώ στην όγδοη και στην ένατη θέση συναντούμε τη Ρωσία και το Αζερμπαϊτζάν. Οι δύο πολύ καλές εμφανίσεις της Alma σταθεροποίησαν τη συμμετοχή στη Γαλλία στην πρώτη δεκάδα, που ενώ αρχικά οι περισσότεροι δεν πίστεψαν στην επανάληψη της περσινής επιτυχίας της χώρας, φαίνεται ότι ίσως και φέτος η Γαλλία να βρεθεί στον τοπ10 του βαθμολογικού πίνακα.

11-20

Μία ακόμα χώρα που αδιαμφισβήτητα πρέπει να νοιώθει κερδισμένη μετά τα δύο promo events αυτής της εβδομάδας είναι η Δανία. Πολλοί βλέποντας τα video από τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών στο Ισραήλ είπαν ότι η Anja ήταν η καλύτερη. Αυτό φυσικά είχε άμεσες επιπτώσεις στις αποδόσεις της και έτσι η Δανία κέρδισε τρεις ολόκληρες θέσεις σκαρφαλώνοντας πλέον στην ενδέκατη θέση. Η χώρα μας παρά το γεγονός ότι δεν έδωσε το παρών ούτε στο Λονδίνο, ούτε στο Ισραήλ κέρδισε επίσης τρεις θέσεις! Έτσι η Demy βρίσκεται στη δωδέκατη θέση, κάτι που είχε καιρό να συμβεί. Ρουμανία και Π.Γ.Δ.Μ. δεν φαίνεται να έπεισαν με τις φωνητικές δυνατότητες των συμμετεχόντων τους και έτσι έπεσαν στην 13η και 14η θέση αντίστοιχα. Η Ολλανδία παραμένει σταθερή στην 15η θέση, όπως και το Ηνωμένο Βασίλειο στην 16η. Φινλανδία και Ιρλανδία που βρέθηκαν μόνο στο Ισραήλ φαίνεται ότι βελτίωσαν την εικόνα τους αφού μπήκαν για πρώτη φορά στο τοπ20 των στοιχημάτων. Στον αντίποδα η Σερβία που ξεκίνησε με προσδοκίες το Eurovision ταξίδι της φέτος, αλλά βλέπει τις μετοχές της να πέφτουν μέρα με τη μέρα και να βρίσκεται πλέον στην 19η θέση. Την 20άδα κλείνει η Ισλανδία.

21-30

Μεγάλες ανακατατάξεις και σε αυτή τη δεκάδα. Ξεκινάμε με την Πολωνία η οποία παραμένει στην 21η θέση εδώ και καιρό. Η Ουγγαρία έχασε κάποιες θέσεις και βρίσκεται στην 22η πλέον, μη έχοντας κάνει την εμφάνιση της σε κανένα promo event μέχρι στιγμής. Το ίδιο ισχύει και για την αμέσως επόμενη Εσθονία που μέχρι στιγμής δεν την έχουμε δει live πέρα από τον εθνικό της τελικό. Φθάνουμε στην 24η θέση που έχουμε μια έκπληξη. Η Γερμανία με τη Levina που φαίνεται όσο περνά ο καιρός να πείθει όλο και περισσότερους και μετά την εμφάνιση της σε Λονδίνο και Ισραήλ να ανεβαίνει εννιά ολόκληρες θέσεις! Το Ισραήλ παρότι έπαιζε στην έδρα του δεν φαίνεται να ευνοήθηκε και έτσι οι αποδόσεις του έμειναν σταθερές. Η Νορβηγία ανέβηκε λίγο και έτσι βρίσκεται πλέον στην 26η θέση, ενώ και η Ελβετία σημείωσε σημαντική άνοδο και από την 30η θέση πλέον είναι στην 27η! Η Ουκρανία σημείωσε οριακή άνοδο στις αποδόσεις της, ενώ η Λευκορωσία και η Κύπρος κλείνουν αυτή τη δεκάδα παραμένοντας στις ίδιες περίπου θέσεις που είχαν.

31-43

Οι τελευταίες θέσεις των στοιχημάτων αλλάζουν καθημερινά. Παρ’ όλα αυτά λίγο ως πολύ οι χώρες που βρίσκονται σε αυτό το γκρουπ είναι οι ίδιες που ήταν και πριν. Στην 31η θέση βρίσκουμε τη Γεωργία που σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα και το επίσημο βίντεο κλιπ με την τελική ενορχήστρωση, οπότε περιμένουμε να δούμε αν αυτό θα έχει κάποιες επιπτώσεις στις αποδόσεις της. Ακριβώς παρακάτω είναι η Λετονία και η Κροατία, δύο συμμετοχές που δεν έχουν τραβήξει καθόλου το ενδιαφέρον μέχρι στιγμής. Δύο θέσεις ανέβηκε η Μάλτα και έτσι την βλέπουμε στην 34η θέση. Μολδαβία και Αυστρία παρά το μεγάλο promo tour που κάνουν δεν καταφέρνουν να βρεθούν σε θέση πρόκρισης, τουλάχιστον σύμφωνα με τον πίνακα των στοιχημάτων. Το Μαυροβούνιο συζητιέται για οποιονδήποτε άλλο λόγο πέρα από τη συμμετοχή του, έτσι παρά την υπερπροβολή από τα μμε ο Slavko κάνει ακόμα χαμηλές πτήσεις γύρω από την 37η θέση. Στην 38η θέση είναι η Λιθουανία και στην 39η η Αλβανία, που και η αγγλική της εκδοχή δεν τη βοήθησε όπως φαίνεται. Λίγο πριν το τέλος θα βρούμε την Ισπανία στην 40η θέση, παρά το μεγαλύτερο promo tour που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια Ισπανός εκπρόσωπος. Στις τρεις τελευταίες θέσεις βρίσκονται οι Τσεχία, Άγιος Μαρίνος και Σλοβενία αντίστοιχα.

Ενδιαφέρον θα έχει η εξέλιξη των στοιχημάτων μετά το Eurovision In Concert το Σάββατο στο Άμστερνταμ, αφού θα βρεθούν εκεί οι 33 από τους 43 διαγωνιζόμενους. Μείνετε συντονισμένοι στο Infe Greece για να είναι ενημερωμένοι πλήρως και για την πορεία των στοιχημάτων, στο δρόμο για τη Eurovision 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.