Αλβανία: Δείτε πρόβες από τα δύο φαβορί του Festivali i Kenges, Alban Ramosaj και Ronela Hajati

Αλβανία: Δείτε πρόβες από τα δύο φαβορί του Festivali i Kenges, Alban Ramosaj και Ronela Hajati

Ο πρώτος μεγάλος τελικός της τρέχουσας γιουροβιζιονικής περιόδου πλησιάζει και δεν είναι άλλος από το Festivali i Kenges της Αλβανίας.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Αλβανικό μουσικό φεστιβάλ θα διεξαχθεί σε 3 διαδοχικές βραδιές. H τρίτη βραδιά θα είναι κι αυτή του τελικού. Οι φετινές ημερομηνίες λοιπόν είναι οι παρακάτω: 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου όπου στις 29 θα πραγματοποιηθεί η βραδιά του τελικού.

Απόψε οι καλλιτέχνες πραγματοποίησαν πρόβες για να είναι έτοιμοι για το αποτέλεσμα που θα παρουσιάσουν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ. Επιπλέον στις πρόβες χρειάζεται να ελέγξουν και τεχνικά ζητήματα τόσο φωνητικά όσο και σκηνικά, ούτως ώστε να έχουν μια άρτια εμφάνιση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πρόβες από δύο συμμετοχές που ξεχώρισαν, με το που δημοσιεύθηκαν τα φετινά τραγούδια του φεστιβάλ. Ο λόγος για τον Alban Ramosaj με το Theje και την Ronela Hajati με το Sekret.

Πώς σας φάνηκαν οι δύο καλλιτέχνες; Μπορείτε να σχολιάσετε μαζί μας παρακάτω.

Πηγή: Eurovision Albania

Μία σκέψη στο “Αλβανία: Δείτε πρόβες από τα δύο φαβορί του Festivali i Kenges, Alban Ramosaj και Ronela Hajati

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.