Ακούστε τρεις Eurovision διασκευές από τον Nathan Trent

Ακούστε τρεις Eurovision διασκευές από τον Nathan Trent

O εκπρόσωπος της Αυστρίας στην φετινή Eurovision, Nathan Trent, στα πλαίσια της προώθησης της συμμετοχής του, ανέβασε τον τελευταίο μήνα στο ΥouTube τρεις διασκευές γνωστών συμμετοχών από διαγωνισμούς της Eurovision των τελευταίων ετών. Οι τρεις αυτές διασκευές ερμηνεύτηκαν υπό την συνοδεία ακουστικής κιθάρας που έπαιζε ο Φιλιππινο-αυστριακός κιθαρίστας, Lennox.

Αρχικά στις 5 Απριλίου, ο Nathan ανέβασε στο youtube την διασκευή του για το κομμάτι “Heroes“, με το οποίο ο Måns Zelmerlöw χάρισε το 2016 στην Σουηδία την 6η της νίκη. Στην συνέχεια στις 12 Απριλίου, ο Αυστριακός ερμηνευτής ερμήνευσε την συμμετοχή της Ιταλίας του 2013, “L’essenziale“, με την οποία ο Marco Mengoni κατέκτησε την 7η θέση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Nathan γνωρίζει άψογα Ιταλικά καθώς έχει Ιταλίδα μητέρα. Τέλος, σήμερα στις 19 Απριλίου, ο Trent μας αποκάλυψε την ερμηνεία του στην περσινή συμμετοχή της Γαλλίας “J’ai Cherché” του Amir, που κατέλαβε την 6η θέση.

Τις 3 διασκευές μπορείτε να τις παρακολουθήσετε στην παρακάτω λίστα:

Θυμίζουμε ότι ο Nathan Trent θα εκπροσωπήσει την Αυστρία στην Eurovision 2017 που θα διεξαχθεί στο Κίεβο, με το τραγούδι “Running on air“, το οποίο θα το ερμηνεύσει από την 2η θέση του 2ου ημιτελικού που θα διεξαχθεί στις 11 Μαϊου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.