Ακούστε απόσπασμα του τραγουδιού που κατέθεσαν οι ONE στην ΕΡΤ για την Eurovision

Ακούστε απόσπασμα του τραγουδιού που κατέθεσαν οι ONE στην ΕΡΤ για την Eurovision

Σήμερα στην πρωινή εκπομπή του STAR στην Φωλιά των Κου Κου, ακούσαμε για πρώτη φορά ένα μικρό απόσπασμα από το τραγούδι Billy Bam Bam, που κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μαζί με τους One στην ΕΡΤ τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Το τραγούδι, που υπογράφει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου από την Minos EMI. Το Billy Bam Bam έχει ηχογραφηθεί στα ελληνικά, ενώ σε περίπτωση που επιλεγόταν να πάρει μέρος στην Eurovision, θα κυκλοφορούσε στα αγγλικά.

https://www.facebook.com/MinosEmi/videos/602159403968811/

Δημοσιογράφος της εκπομπής συνάντησε τον τραγουδιστή στο αεροδρόμιο ρωτώντας τον αν νιώθει πικρία που τελικά η ΕΡΤ δεν τους επέλεξε να μας εκπροσωπήσουν στον διαγωνισμό. Ο καλλιτέχνης δήλωσε ότι δεν νιώθει καμιά πικρία διότι δεν διαγωνίστηκε. Η κατάθεση του τραγουδιού ήταν μια απόφαση της δισκογραφικής στην οποία ανήκει και ότι είναι δικαίωμα του κάθε κρατικού καναλιού να επιλέξει ότι θέλει. Πρόσθεσε ότι δεν είναι στεναχωρημένος που τελικά δεν θα ταξιδέψει για Ρότερνταμ, αφού είναι χορτασμένος από την Eurovision. Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Stefania και ότι θα έχει την στήριξή τους σ’αυτή της την προσπάθεια.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του τραγουδιστή:

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και των One, Billy Bam Bam.

7 σκέψεις για το “Ακούστε απόσπασμα του τραγουδιού που κατέθεσαν οι ONE στην ΕΡΤ για την Eurovision

  1. Ελπιδοφόρο! Μια χαρά ως πρώτο σύντομο άκουσμα και στα αγγλικά σίγουρα θα ήταν επιτυχία! Και στην Eurovision μπορει. Έπρεπε να το κρατήσουν να πάνε του χρόνου με Κύπρο…

  2. Αυτό που άκουσα μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε καθόλου. Για την ακρίβεια η πρώτη αντίδραση ήταν να γελάσω. Αν άλλαζε εξ ολοκλήρου τους στίχους (είτε Ελληνικά, είτε Αγγλικά) ίσως και να με έπειθε.
    Πάντως για να είμαι δίκαιος θα περιμένω να το ακούσω ολόκληρο για να έχω καλύτερη εικόνα, από πλευρας μουσικής σύνθεσης.
    Για την ώρα λέω ευτυχώς που η ΕΡΤ το απέρριψε!

  3. Μια χαρά θα τα πήγαινε στο televoting το συγκεκριμένο κομμάτι που θυμίζει τις επιτυχίες της Ελλάδας και της Τουρκίας τη δεκαετία του 2000 τις οποίες μεγάλη μερίδα των φαν αναπολεί. Επειδή όμως στη Eurovision επικρατεί ηλικιακός ρατσισμός το να πάνε μαζί όλοι οι One στα σαρανταφεύγα μάλλον δεν θα ήταν καλή ιδέα. Ο Κωνσταντίνος μόνος του με νεότερα άτομα πάνω στη σκηνή, όπως ο Αλκαίος στο Ώπα θα ήταν μια χαρά. Έτσι κι αλλιώς θυμίζει πολύ το Ώπα στην αρχή.

    Και όχι στα αγγλικά. Στα ελληνικά για να μην καταλαβαίνουν τους στίχους 🙂

  4. Και όπως και να έχει το πράγμα, υλικό για εθνικό τελικό φαίνεται να υπήρχε, θέληση δεν υπήρχε. Μήπως να τα ακούγαμε όλα μαζί ζωντανά και μετά να αποφασίζαμε αντί να στηριζόμαστε σε διαρροές πίσω από κλειστές πόρτες; Άλλωστε στο ζωντανό κρίνονται όλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.