Αζερμπαϊτζάν: Το κανάλι διέψευσε ότι θα αποσυρθεί από την Eurovision

Αζερμπαϊτζάν: Το κανάλι διέψευσε ότι θα αποσυρθεί από την Eurovision

Σε αυτό το άρθρο, αναφέρουμε ότι το κανάλι του Αζερμπαϊτζάν, δημοσίευσε προχθές τον κατάλογο των τηλεοπτικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων που θα μεταδοθούν τη σεζόν 2022-2023 και η Eurovision δεν υπήρχε πουθενά. Ωστόσο, ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός του Αζερμπαϊτζάν Ictimai διέψευσε δημοσιεύματα ότι θα αποσυρθεί από την Eurovision.

Μετά τη δημοσίευση της νέας σεζόν του προγράμματος του Ictimai προχθές, εμφανίστηκαν αναφορές ότι ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Αζερμπαϊτζάν θα αποσυρθεί από την Eurovision. Αυτές οι αναφορές βασίζονται στην απουσία του Διαγωνισμού στη δημοσίευση που κυκλοφόρησε από την Ictimai.

Ο Alasgar Valiyev, Αναπληρωτής Διευθυντής του Επιτελείου της Ictimai δήλωσε στο Olay.az ότι:

Στις πληροφορίες που δημοσιεύσαμε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, δεν δώσαμε πληροφορίες για όλα τα προγράμματα και τα έργα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Επειδή, λόγω όγκου, οι πληροφορίες καταγράφηκαν πολύ γενικά. Αυτές οι πληροφορίες μιλούν κυρίως για νέα προγράμματα, trailer, ταινίες που θα προβληθούν για πρώτη φορά και σειρές μυθοπλασίας. Στο δελτίο Tύπου αναφέρθηκε επίσης ότι όλες οι υπόλοιπες εκπομπές, έργα και προγράμματα που έχουν μεγάλη τηλεθέαση και είναι αγαπημένα από το κοινό θα συνεχίσουν να μεταδίδονται από το Public TV Radio.

Η Eurovision είναι παραδοσιακά ένας διεθνής διαγωνισμός τραγουδιού που μεταδίδεται από τη Δημόσια Τηλεόραση κάθε χρόνο. Η δημόσια τηλεόραση μεταδίδει αυτόν τον διαγωνισμό κάθε χρόνο από το 2007, οπότε έγινε μέλος της Ευρωπαϊκής Ραδιοφωνικής Ένωσης. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει νέα είδηση ​​σε αυτό το θέμα. Ως εκ τούτου, οι ισχυρισμοί σχετικά με την άρνηση μετάδοσης της Eurovision είναι αβάσιμοι.

Η Ictimai δεν έχει δηλώσει ρητά ότι θα συμμετάσχει στην Eurovision 2023, ωστόσο η παραπάνω δήλωση υποδηλώνει έντονα ότι το Αζερμπαϊτζάν θα διαγωνιστεί το επόμενο έτος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Εσείς τι λέτε; Θα συμμετάσχει ή όχι το Αζερμπαϊτζάν του χρόνου; Απαντήστε μας στα σχόλια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.