Ίαν Στρατής: “Θέλω πολύ να πάω Eurovision”

Ίαν Στρατής: “Θέλω πολύ να πάω Eurovision”

O Ιαν Στρατής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά Το Πρωινό στον Αντ1, εξέφρασε μεταξύ άλλων, το ενδιαφέρον του να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι είναι fan της Eurovision και την πεποίθηση του πως με ένα δυνατό τραγούδι μπορεί να φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την Ελλάδα. Αποκάλυψε μάλιστα ότι το περιβάλλον του βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την ΕΡΤ και ψάχνει το κατάλληλο κομμάτι γι’αυτό τον σκοπό χωρίς να είναι ακόμα σίγουρο για το εάν θα γράψει ο ίδιος το τραγούδι του ή κάποιος άλλος συνθέτης, ενώ ανέφερε ότι μέχρι τον άλλον μήνα η ΕΡΤ πιθανόν να έχει καταλήξει στον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη του Ίαν.

Στην συνέχεια ο μάνατζερ του Ίαν αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι υπήρξαν συζητήσεις με το ΡΙΚ ώστε ο Ίαν να εκπροσωπήσει την Κύπρο οι οποίες όμως δεν κατέληξαν πουθενά, με το ΡΙΚ να επιλέγει τελικά τον Sandro Nicolas. Ως INFE Greece είχαμε αναφέρει πρώτοι ότι υπήρξε έντονο ενδιαφέρον του ΡΙΚ προς τον Ιαν.

O Ίαν Στρατής είναι γεννημένος το 1992 και έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο μέσα από την συμμετοχή του στο X-Factor το 2016 όπου και κέρδισε την δεύτερη θέση. Το 2018 κυκλοφόρησε η πρώτη του solo δουλειά με τίτλο Amazing  στο οποίο έγραψε μουσική και στίχους με τους Eddie Δερβάκο και Ηλία Σαμαρτζή. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά musicals όπως Εβίτα, Hair, Grease, Ο Μολυβένιος Στρατιώτης, Cats, στο τηλεοπτικό show Your face sounds familiar ενώ αυτή την περίοδο συμμετέχει στην πολύ επιτυχημένη Ελληνική σειρά Άγριες Μέλισσες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2010 ήταν η τελευταία φορά που άντρας solo  καλλιτέχνης εκπροσώπησε την Ελλάδα με τον Γιώργο Αλκαίο και το OPA! ενώ το 2016 ήταν η τελευταία φορά που άντρας ερμηνευτής ανέβηκε στην σκηνή της Eurovision για την Ελλάδα ως μέλος ενός ευρύτερου σχήματος και ήταν ο Βλαδίμηρος Σοφιανίδης ως μέλος των Argo.Πιστεύετε πως ο Ίαν Στρατής είναι ο κατάλληλος καλλιτέχνης για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision και να την επαναφέρει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα;

https://www.youtube.com/watch?v=QjPURWMno0s

2 σκέψεις για το “Ίαν Στρατής: “Θέλω πολύ να πάω Eurovision”

  1. θα ηταν μια καλη επιλογη… δεν θα ηθελα ο,ως να το δω με μπαλαντα τυπου arcade γιατι ολοι ξερουμε τι συμβαινει οταν καποιος παει να “αντιγραψει” την συνταγη του προηγουμενου νικητη.
    Ισως με κατι τυπου tonight again- Αυστραλια 2015 να τα πηγαινε πολυ καλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.