Έτσι θα είναι τα τρία τραγούδια της Demy!

Έτσι θα είναι τα τρία τραγούδια της Demy!

Όπως διαβάσαμε στο faysbook.gr δηλαδή τον ιστότοπο της Φαίης Σκορδά, τα τρία τραγούδια που έχουν γραφτεί για τη Demy -με θέμα τους την αγάπη, τι άλλο;- θα διαγωνιστούν στις 6 Μαρτίου, σε ειδική εκπομπή της ΕΡΤ σε μορφή video-clip (τα οποία θα γυριστούν, όπως ήδη ξέρετε στην Οδησσό). Σύμφωνα με το ίδιο site, δεν θα ακουστούν πιο πριν στα ραδιόφωνα, για να υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης.

Το πρώτο είναι ένα ποπ- ροκ τραγούδι, άκρως ραδιοφωνικό που έχουν γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος μαζί με την αδελφή της Demy, Romy Παπαδέα, γνωστή στιχουργό (έχει γράψει π. χ. το Χάνω Εσένα της Δέσποινας Βανδή) και μέλος της εθνικής επιτροπής της ΕΡΤ το 2014.

Το δεύτερο είναι μια μπαλάντα αμερικάνικου τύπου και φέρει την υπογραφή των Δημήτρη Κοντόπουλου και John Ballard, ο οποίος έχει δώσει μεγάλες επιτυχίες στο σουηδικό συγκρότημα των Ace of Base.

Τo τρίτο ξεκινά ως μπαλάντα και μετά κορυφώνεται, για να γίνει ένα δυναμικό dance τραγούδι. Έχει γραφτεί και από τους τρεις μαζί, Δημήτρη Κοντόπουλο, Romy Παπαδέα και John Ballard.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων. Για ό, τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε. Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και όσα ο Θέμης Γεωργαντάς δηλώνει, που έχει ήδη ακούσει τα τραγούδια:

https://www.youtube.com/watch?v=L0rh2Q1qyGw

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.