Έλενα Παπαρίζου: “Θέλω να ξαναπάω στη Γιουροβίζιον”!

Έλενα Παπαρίζου: “Θέλω να ξαναπάω στη Γιουροβίζιον”!

Φωτιές μας άναψε καλοκαιριάτικα η Έλενα Παπαρίζου! Είχαμε μείνει στην πρόθεση της ΕΡΤ να συζητήσει ενδεχόμενη συμμετοχή της Demy (Δήμητρα Παπαδέα), σε σύνθεση Δημήτρη Κοντόπουλου και στήσιμο Φωκά Ευαγγελινού, γνωρίζαμε επίσης για την επιθυμία του Τόνι Σφήνου (Αθανάσιος Κιούσης) να πάρει μέρος, αλλά και του Λευτέρη Πανταζή (Ελευθέριος Παγκοζίδης), με χορευτικό τραγούδι.

Η Έλενα Παπαρίζου, λοιπόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Θέμη Γεωργαντά και η οποία θα προβληθεί την Κυριακή 31/7 στις 20.00 από το MAD, αποκάλυψε πως, δεδομένου ότι για εκείνη δεν έχει κλείσει το θέμα Γιουροβίζιον, εάν και εφόσον βρεθεί κατάλληλο τραγούδι, θα ήθελε να επιστρέψει στη σκηνή της. Θυμίζουμε ότι η Ουκρανία, όπου θα διοργανωθεί ο διαγωνισμός του 2017 (απομένει μόνο να μάθουμε την πόλη) της έφερε γούρι, καθώς εκεί κέρδισε το μοναδικό βραβείο για λογαριασμό της Ελλάδας, με το τραγούδι “My number one”.

Παλιότερα, το 2001, ως μέλος των Antique έφερε την τιμητική 3η θέση με το “Die for you”, ενώ το 2014 διαγωνίστηκε στη Σ0υηδική επιλογή (το γνωστό Melodifestivalen), όπου κατετάγη 4η με το “Survivor”. Θα αναμένουμε τους επόμενους μήνες τις εξελίξεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.