Έλενα Παπαρίζου: “Ήθελα πολύ να κερδίσει η Ελένη Φουρέιρα”

Έλενα Παπαρίζου: “Ήθελα πολύ να κερδίσει η Ελένη Φουρέιρα”

Την Έλενα Παπαρίζου φιλοξένησε η εκπομπή του ALPHA Καλύτερα Δεν Γίνεται μέσω σύνδεσης. Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα μίλησε για το πως βιώνει την καραντίνα, τα σχέδιά της αλλά και την εμπειρία της από τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Σχετικά με την νίκη της το 2005 για λογαριασμό της Ελλάδας ανέφερε ότι είχε αλλάξει εντελώς το πρόγραμμά της κι ότι ενώ πολλές φορές φαινόταν σίγουρη για αυτό που ήταν να παρουσιάσουν σκηνικά, η ίδια ήταν ράκος από την κούραση. Άλλα στιγμιότυπα που ανέφερε είναι ότι ότι η σκηνική παρουσία του My Number One ήταν πολύ απαιτητική κι έκαναν εντατικές πρόβες ενώ ο Ηλίας Ψινάκης ήταν αυτός που τους προέτρεψε να της πιάσουν λίγο τα μαλλιά στην σκηνή για να φαίνεται το πρόσωπό της.

Όταν ρωτήθηκε για το ποια άλλη ελληνική συμμετοχή πιστεύει ότι θα μπορούσε να φέρει το βραβείο, η ίδια εκ παραδρομής απάντησε η Ελένη Φουρέιρα με το Fuego. Mάλιστα χαριτολογώντας ανέφερε ότι η Ελλάδα κι η Κύπρος είναι το ίδιο για αυτήν κι ότι το 2018 βρισκόταν στο Costa Navarino έχοντας κολλήσει στην οθόνη με την εμφάνιση της Ελένης που ήταν πραγματική φωτιά.

Για την πορεία μετά τον διαγωνισμό η Έλενα δήλωσε ότι η νίκη στην Eurovision δεν εγγυάται μία ευρωπαϊκή καριέρα και δεν έχει πάντα σημασία η νίκη στον διαγωνισμό.

Για άλλη μία φορά η καλλιτέχνιδα δείχνει ανοιχτά την στήριξή της στην Ελένη Φουρέιρα, βάζοντας φρένο σε όσα έχουν ακουστεί ανά διαστήματα για τις σχέσεις των δύο τραγουδιστριών. Υπενθυμίζουμε ότι αρχικά η Έλενα ήταν να τραγουδήσει το Fuego ενώ το όνομα της Ελένης Φουρέιρα προέκυψε στην πορεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.