“Άρωμα Eurovision” είχαν τα “MTV EMA 2015”

“Άρωμα Eurovision” είχαν τα “MTV EMA 2015”

Τα MTV EMA 2015 ήταν η αιτία για να έχει και ο διαγωνισμός της Eurovision την “τιμητική” του,μιας που ο εκπρόσωπος της Ιταλίας στη Eurovision 2013 που έγινε στο Μάλμε,ο Marco Menengoni με το “L’essenziale”-που τότε έφερε τη χώρα του στην 7η θέση με 126 βαθμούς,ήταν φέτος ένας απο τους μεγάλους νικητές τους.
Στη πόλη του Μιλάνο πριν λίγα εικοσιτετράωρα έλαβε χώρα μια φανταστική μουσική βραδιά,γεμάτη μουσική καθώς συγκέντρωνε τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου, όπου μεγάλος νικητής της βραδιάς με 5 βραβεία ήταν ο Justin Bieber.
Εκεί λοιπόν το κοινό της ηπείρου μας βράβευσε στην κατηγορία “WORLDWIDE ACT” για την Ευρώπη τον Ιταλό Marco Mengoni, γνωστό καλλιτέχνη που τίμησε την Ιταλία και τα χρώματα της χαρίζοντας της μια υψηλή θέση στην τότε Eurovision.
Από Ελληνικής πλευράς υποψήφιος για την εκπροσώπηση μας ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης, μιας που έλαβε αρκετές ψήφους σε διαδικτυακό διαγωνισμό του καναλιού και κατάφερε να νικήσει το Γιώργο Σαμπάνη,τους Stavento, τη Δέσποινα Βανδή,και το συγκρότημα των REC.
Αξίζει να σημειωθεί ότι “άρωμα Ελλάδας” στα Ευρωπαϊκά μουσικά βραβεία,είχαμε και από άλλη μια εκπροσώπηση μιας που οι Dimitri Vegas και Like Mike,ένα ελληνο-ολλανδικό DJ Duo, αποτελούμενο από δύο αδέρφια τον Dimitri Vegas και το Μιχάλη Θηβαίο, κέρδισαν το βραβείο Best Belgian Act.
Η βραδιά των φετινών βραβείων MTV συγκέντρωσε 603 εκατομμύρια ψήφους και οικοδεσπότες τους ήταν η Ruby Rose και ο Εdd Sheeran,ενώ ανακοινώθηκε ότι τα επόμενα MTV EMA θα πραγματοποιηθούν στην Oλλανδική πόλη του Rotterdam.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.