Άννα Βίσση 4 υποψηφιότητες για βραβείο και ΝΕΟ single

Άννα Βίσση 4 υποψηφιότητες για βραβείο και ΝΕΟ single

Η «34η απονομή των Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων» θα είναι και φέτος η μεγάλη βραδιά των ανθρώπων του θεάτρου και θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 στον Πειραϊκό Σύνδεσμο στον Πειραιά.
Η rock opera “Οι καμπάνες του Edelweiss” με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση,είναι υποψήφια για 4 βραβεία:
– Μουσική Θεατρικού Έργου (Νίκος Καρβέλας)
– Βραβείο Θεατρικής Παραγωγής (Papatheocharis group of companies)
– Βραβείο Σκηνογραφίας (Μανόλης Παντελιδάκης)
– Βραβείο Ενδυματολογίας (Ντένη Βαχλιώτη)
Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τον ίδιο θεσμό απέσπασαν το 1991 οι όπερα “Δαίμονες” 3 βραβεία και στην πρώτη τους εκτέλεση αλλά και στο προπερσινό ανέβασμα τους στο θέατρο Παλλάς.
Η Άννα Βίσση πριν τις χειμερινές της εμφανίσεις στο πρώην Interni, στον πεζόδρομο της Ερμού κοντά στο Θησείο μας παρουσίασε το πρώτο single της από το νέο δίσκο της που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο από την Panik Gold.
Ο τίτλος του είναι “Για σένα” και συμπράττει ξανά με το Νίκο Καρβέλα για να μας φέρουν -όπως φιλοδοξούν-στο νου τις τεράστιες επιτυχίες που δημιούργησαν μαζί στο παρελθόν.
Στη δισκογραφική της νέα δουλειά συμπεριλαμβάνεται και το ντουέτο της με τον ηθοποιό Θανάση Αλευρά “Parole” γνωστή Ιταλική επιτυχία από το παρελθόν -ερμηνευμένο από τη Mina τη Δαλιδά και πολλούς άλλους διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, που φέτος το ακούμε ήδη ως τραγούδι τίτλων στην νέα εκπομπή ιδιωτικού καναλιού με τον ομώνυμο τίτλο που παρουσιάζει η Αννίτα Πάνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.