Χ. Βαρθακούρης για Good Job Nicky: “Το ‘χει πάρει πάρα πολύ θερμά – Θεωρεί ότι η δεύτερη θέση θα είναι ήττα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Χ. Βαρθακούρης για Good Job Nicky: “Το ‘χει πάρει πάρα πολύ θερμά – Θεωρεί ότι η δεύτερη θέση θα είναι ήττα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Χάρης Βαρθακούρης, αδερφός του υποψήφιου για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022, Good Job Nicky, μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha, Super Κατερίνα για την υποψηφιότητα του αδερφού του.

Εγώ του έβαλα το μικρόβιο, εγώ είπα ότι ο Νικόλας πρέπει να πάει στην Eurovision κι εγώ έκανα 1-2 τηλέφωνα κάπου και είπα ότι τον αδερφό μου πρέπει να έχετε υπόψιν σας. Λήφθηκαν υπόψιν τους αυτά τα τηλεφωνήματα, και τώρα ο Νικόλας είναι ένας από τους υποψήφιους.

Πήρα τηλέφωνο τον Νικόλα και του είπα, μάντεψε τι έκανα… θα πας Eurovision (υποψήφιος). Και μου λέει, αλήθεια λες; Και του λέω, φυσικά! Αν δεν πας εσύ, ποιος θα πάει;

Το ‘χει πάρει πάρα πολύ θερμά όλο αυτό. Ο Νικόλας θεωρεί ότι η δεύτερη θέση θα είναι ήττα.

Δεν έχουμε κάτσει ποτέ εγώ, ο Νικόλας και ο πατέρας μας να το συζητήσουμε, αλλά το έχω συζητήσει με τον πατέρα μου, το ‘χω συζητήσει με τον Νικόλα, σίγουρα το έχει συζητήσει κι ο Νικόλας, οπότε το τρίγωνο έχει γίνει.

Αν πάει στην Eurovision, θα είμαι στην αποστολή. Θα πάω να του κάνω φωνητικά. Και δεν κάνω πλάκα, θα το κάνω. Εννοείται ότι θα πάω. Ξέρω ποιος θα είναι ο άλλος στα φωνητικά, θα είναι η Κλαυδία Παπαδοπούλου. Για μένα η καλύτερη γυναικεία φωνή αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Ήταν στο Voice 2-3 χρόνια πριν“.

Επίσης, ρωτήθηκε για την Καλομοίρα η οποία ετοιμαζόταν να στείλει την υποψηφιότητά της.

Βεβαίως το είχα ακούσει για την Καλομοίρα. Ξέρω ότι είχε κάνει και μια πολύ καλή πρόταση, να γίνει και reality όλο το παρασκηνιακό, του πως θα πάει τα ταξίδια της κλπ, αλλά δεν ξέρω τι έχει γίνει“.

Μία σκέψη στο “Χ. Βαρθακούρης για Good Job Nicky: “Το ‘χει πάρει πάρα πολύ θερμά – Θεωρεί ότι η δεύτερη θέση θα είναι ήττα” (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. Η Κλαυδία είναι όντως μία εξωπραγματική φωνή. Θεϊκή.
    Ελπίζω όμως η διαδικασία όλη να είναι αξιοκρατική που η αλήθεια είναι πολύ το αμφιβάλλω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.