Ακούστε τα 2 υποψήφια τραγούδια των MOBVIBE για την Eurovision 2022

Ακούστε τα 2 υποψήφια τραγούδια των MOBVIBE για την Eurovision 2022
Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της πεντάδας που προκρίνεται για την επόμενη φάση επιλογής του τελικού εκπροσώπου της Ελλάδας στη Eurovision 2022, το 4-μελες nusixties συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη δημοσίευσε τις 2 από τις 3 προτάσεις του για την υποψηφιότητα του στη Eurovision 2022.
Η μπάντα αναφέρθηκε σχετικά με την απόφαση της ΕΡΤ να μην τους συμπεριλάβει στην πεντάδα: “Είμαστε προφανώς λυπημένοι που δεν προκριθήκαμε στην πεντάδα αλλά, παρόλο που θα προτιμούσαμε εθνικό τελικό γιατί θα επικύρωνε με τον πλέον αξιοκρατικό τρόπο τον τελικό εκπρόσωπο, εμπιστευόμαστε την κρίση της ΕΡΤ και ευχόμαστε καλή επιτυχία και στους 5 φιναλίστ. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Eurovision 2023!”

Ακούστε τα 2 τραγούδια με τίτλους “Hello” και “Start the feeling

Λόγω προσωπικών θεμάτων που σχετίζονται με την πανδημία, οι Mobvibe μετέθεσαν την ημερομηνία του Live Stream Concert και της κυκλοφορίας του επόμενου Single και Music Video τους στις 15 Ιανουαρίου 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.