Ο Sam Ryder θα συνεργαστεί σύντομα τους Kalush Orchestra

Ο Sam Ryder θα συνεργαστεί σύντομα τους Kalush Orchestra

Οι φήμες για μια συνεργασία μεταξύ του Sam Ryder του Ηνωμένου Βασιλείου και των Kalush Orchestra της Ουκρανίας κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό.

Τώρα τέτοιες φήμες και τα όνειρα πολλών φαν του διαγωνισμού, πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα. Μιλώντας αποκλειστικά στο Metro.co.uk, ο frontman των Kalush Orchestra, Oleg Psyuk, επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν σχέδια και μια συνεργασία με τους δύο καλλιτέχνες έρχεται σύντομα. O Oleg αναφέρει:

Το έχουμε ήδη συζητήσει μαζί του και σχεδιάζουμε να κυκλοφορήσουμε ένα μουσικό κομμάτι πολύ σύντομα. Είμαστε πρόθυμοι να το ακούσουν όλοι. Είναι μυστικό, αλλά φροντίστε να ακολουθήσετε το επίσημο Instagram των Kalush, γιατί εκεί θα κυκλοφορήσουν όλες οι ενημερώσεις

Ο Sam Ryder μίλησε στο Capital Breakfast Show για τις ελπίδες του να συνεργαστεί με την Kalush Orchestra, λέγοντας ότι υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ τους. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Μιλάμε για λίγο και μοιραζόμαστε επιδείξεις και τέτοια πράγματα. Προσέξτε λοιπόν αυτόν τον χώρο. Ας ελπίσουμε ότι θα ήθελα να κάνω κάτι σωστό όπως οι Beastie Boys με κιθάρα, νομίζω ότι θα ήταν άρρωστο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι Kalush Orchestra έπαιξαν το πρώτο τους σετ στο Ηνωμένο Βασίλειο, εμφανίζοντας στη σκηνή της αλήθειας στο ετήσιο φεστιβάλ Glastonbury.

O Oleg δηλώνει:

Είναι σημαντικό για τον Kalush να βρίσκεται στο Glastonbury για να δείξει πώς κάνουμε μουσική στην Ουκρανία και να κερδίσει περισσότερους θαυμαστές

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους, το συγκρότημα τοποθέτησε ένα βάζο με φιλοδωρήματα στη σκηνή, ώστε οι θαυμαστές να μπορούν να προσφέρουν για ουκρανικό σκοπό. Ο Oleg είχε επίσης να πει αυτό στους Βρετανούς θαυμαστές:

Ο πολιτισμός μας αυτή τη στιγμή δέχεται επίθεση, οπότε αν θέλετε να βοηθήσετε, ακούστε τη δουλειά μας, την πολιτιστική μας μουσική και ακολουθήστε μας

Πώς θα σας φαινόταν η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών; Γράψτε μας στα σχόλια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.